Ce este DANSUL KIZOMBA. Dansul care a innebunit internetul este la moda in 2016 si domnii vor fi incantati

WIKI: Nu ati auzit pana acum de KIZOMBA? Altii stiu de el inca de anul trecut dar la noi toate ajung cu intarziere. Vreti sa stiti povestea dansului KIZOMBA caci da vorbim despre un dans.

Un dans extrem de "cool" si super hot pentru domni mai ales. Acest dans este un dans pentru cupluri. Il practica indeosebi doamnele si domnisoarele dar si domnii pot dansa  KIZOMBA.

Este un dans nebunesc si innebunitor devreme ce toata lumea este "virusata" de KIZOMBA. Londonezele, americancele, canadiencele si sud americanele  adora KIZOMBA si s-au grabit deja sa ia lectii.

Asa au aparut si instructorii de KIZOMBA. Avem deja o traditie in AMERICA se pare ca americanii sunt mereu la curent cu noutatile in orice domeniu.

ce este kizomba dans senzual si provocator

Exista FESTIVALURI DE KIZOMBA si deja celebrele FLASHMOB-uri de KIZOMBA.

Pentru prima oara cand s-a organizat FLASHMOB-ul KIZOMBA in MEXIC publicul a fost in delir. De la tineri pana la cei mai in varsta toti urmareau cu atentie miscarile domnisoarelor.

Era ca la un meci de fotbal se striga se ovationa se incurajau  participantele. E clar, KIZOMBA a cucerit inimile oamenilor de pretutindeni iar despre asta discuta lumea cu frenezie pe toate retelele de new media pe INSTAGRAM, TWITTER si FACEBOOK.

Sa vedem de unde vine dansul acesta despre care romanii nu au auzit inca. La origini dansul KIZOMBA provenea din ANGOLA si era extrem de popular. In prezent dansul KIZOMBA combina  miscari din dansul original cu miscari din AMERICA LATINA.

ANGOLA ca tara a fost colonizata de catre PORTUGHEZI in timpul RAZBOIULUI CIVIL. Erau prezenti atunci in ANGOLA si cubanezi.

Asa au luat nastere dansurile si ritmurile PUERTO RICO acele ritmuri suave dar si fierbinti si cu o anume vivacitate. KIZOMBA dansul prezinta elemente de tango si milonga asa a luat nastere  un amestec de mixuri milonga, tango si semba si samba.

Veti vedea care sunt diferentele intre semba si samba.Voci  cunoscatoare prezinta dansul KIZOMBA ca fiind un TANGO AFRICAN.

Cum arata pasii de KIZOMBA? Sunt in fapt pasi de step intr-un ritm lent. Acest tip de dans KIZOMBA a dus la nasterea muzicii KIZOMBA.

Muzica KIZOMBA dateaza din 1980. Ce este SEMBA? Este un dans stravechi angolez adica din ANGOLA si a fost predecesorul SAMBEI de azi atat de cunoscuta.

Si in SAMBA si in SEMBA partea numita "BURIC" este vedeta. Originea ambelor SAMBA SI SEMBA se traduce literar prin "APROPIEREA BURICELOR".

Suna aiurea dar daca  citi in engleza TOUCH OF BELLIES intelegeti mai bine.

De aici si BELLY DANCE. Nu spunem noi la BELLY DANCE dansul ce slaveste buricul? Asa extrapoland s-a ajund si la "buriceala". Numai ca "BURICEALA" s-a nascut pe malurile DIMBOVITEI.

Doamnel sunt in centrul atentiei mereu cand se danseaza KIZOMBA. Frumusetea trupului feminin cu talia , abdomenul sanii care sunt minunat evidentiate.

Ati inteles ca domnisoarele mai corpolente pot dansa KIZOMBA dar cat de bine arata acest dans la o domnisoara care are silueta.

Fara" aripioare", "burticuta" si "sunculitele" atarnand. KIZOMBA este  celebrarea frumusetii feminine. Numai femeia stie ea sa emita sensualitate eleganta si stil.

Veti fi mirate sa aflati ca "MECCA" dansului KIZOMBA este taman in WASHINGTON DC AMERICA. Dar nici SAN FRANSISCO si MIAMI nu se lasa mai prejos.

Miscarile sunt elegante si trebuie sa emane senzualitate nicidecum vulgaritate. Nu e vorba de a da din posterior ca la TWERK .

Sunt tare curioasa cum va fi promovat si mai ales cine va promova KIZOMBA in ROMANIA.Vezi cum se danseaza dansul Kizomba

In 15 ianuarie 2016 ni s-a spus ca XONIA si-a lansat o noua melodie in colaborare cu artistul latino din CANADA pe numele lui ALX VELIZ.

Melodia se numeste chiar asa DANCING  KIZOMBA. Am sa va povestesc imediat in articolul dedicat artistului ALX VELIZ de ce XONIA a avut intr-adevar o colaborare cu artistul.

WOW ce titluri pompoase in ROMANIA vezi XONIA vrea sa dea lovitura. Ce colaborare! Stim XONIA a facut balet mai multi ani si poate fi sexi cand vrea  dar nu este destul.

VIVA KIZOMBA dansul si muzica deopotriva.Emana bucurie, caldura si iti da un sentiment de fericire chiar atunci cand nu ai  motive.

E timpul sa ne remodelam  siluetele si sa incercam sa invatam dansul acesta atat de intens si frumos.

Ce spuneti  dragilor?  Va place KIZOMBA?Comentarii