Biografia ANDA GHITA: soacra lui „Pitbull” Atodiresei face show la FERMA VEDETELOR

Anda Ghita este la varsta provocarilor. Chiar daca multi sunt curiosi sa stie care este  data nasterii a Andei Ghita, nu credem ca aceasta este cel mai important aspect legat de soacra lui „Pitbull” Atodiresei.

Este adevarat ca nu prea avem ce scrie despre Anda Ghita si biografia sa, pentru ca nu exista surse, persoana de fata nefiind o persoana publica. Anda Ghita a intrat in atentia presei mondene de cancan doar dupa ce a devenit soacra lui Atodiresei.

Si cu toate acestea, Anda Ghita este o soacra de poveste. Casatorita de mai bine de 20 de ani si avand doi copii mari, din care fata maritata cu luptatorul Pitbull Atodiresei, bruneta face ea ce face si arata beton, mai ceva ca fetele de Dorobanti "plecate la vanatoare".
anda ghita biografie soacra atodiresei ferma vedetelor

In urma cu undoi ani si ceva, un scandal monstru zguduia lumea mondena.

Totul se intampla imediat dupa nunta lui Pitbull Atodiresei cu sotia sa, Oana, Anda Ghita, mama miresei a fost acuzata atunci ca a pus monopol pe acest eveniment si i-a eclipsat pe cei doi miri.

Au urmat luni de razboi si sute de acuze aduse de-o parte si de alta, Oana si Pitbull Atodiresei  luand decizia sa inghete total orice fel de legatura cu Anda Ghita.

Varianta Andei Ghita legata de acesta cearta a fost insa aceasta: "... Cu o saptamana inainte de nunta am facut pomanana de 3 luni, cu o saptamana inainte, de nunta mamei mele care a murit. Eu nu le-am zis nu faceti nunta ca mama nu a implinit un an de cand a murit. Sotul meu mi-a spus 'nu strici nunta copiilor'. Ok, eu nu le-am stricat nunta, dimpotriva. M-am implicat in nunta lor. M-am dus in afara sa o ajut sa isi caute rochia, m-am stresat. Poate am gresit, trebuia sa ii las sa se descurce. Am considerat ca dau sfaturi de mama. Trebuia sa imi vad de treaba mea, sa tac, dar te mananca, cum sa iti lasi copilul tau care are nevoie de tine..."

Putina lume stie insa ca, in urma cu doi ani, Anda Ghita a fost imobilizata la pat si a trait cu spaima ca nu va mai putea merge normal fara carje niciodata, dupa ce a fost implicata intr-un accident mai mult decat stupid.

Acesta s-a petrecut intr-un club, in care Anda Ghita alaturi de sotul ei si niste prieteni au mers sa petreaca cateva ore de relaxare.

wiki-anda-ghita-soacra-pitbull

Din neatentie, in timp ce ea dansa si se zbenguia fericita, o persoana de la o masa alaturata s-a dezechilibrat si a cazut peste piciorul ei aflat in aer pe care l-a zdrobit de podea.

Acum Anda Ghita participa la Ferma Vedetelor 2016 (sezonul 2). Alaturi de Saveta Bogdan, Maria Toader, Paul Ipate si alte vedete, Anda Ghita are prilejul sa faca o impresie buna prin participarea si evolutia sa la acest concurs PRO TV care inca la prima editie a avut o audienta cu mult peste asteptari.