Urari si Mesaje Sf. Vasile – Felicitari onomastice de Sfantul Vasile


Inainte de a va da cateva idei despre ce urari de Sf Vasile, mesaje onomastice frumoase, puteti trimite celor apropiati, iata un rezumat al povestii Sfantului Vasile, cel care se sarbatoreste in data de 1 ianuarie!

Sfantul Vasile cel Mare se naste în anul 330 într-o familie evlavioasa la Cezareea Capadocsiei. Pe mama sa o chema Emilia, iar pe tatal sau Vasile.

Sf. Vasile a fost un mare animator în lupta contra arianismului. El a dat lovituri grele acestei erezii. I-a ajutat pe tineri la învatatura, a mentinut legatura cu profesorul sau Libaniu. A fost pretutindeni prezent.
urari onomastice sfantul vasile

Sf. Vasile a fost mare preot, mare liturghisitor, mare pedagog, mare prieten, mare organizator, mare om de stiinta. Sf. Vasile a fost numit „un roman printre greci”. Sf. Vasile a murit la 1 ianuarie 379, plâns de toti si numit înca de atunci „cel Mare”

Urari, Mesaje si SMS de Sf Vasile 1 ianuarie

LA MULTI ANI VASILE!

a) De ziua numelui tau sa vina Sfantul Vasile in casa ta cu daruri sfinte. La multi ani, Vasile!

b) La multi ani, Vasilica, si sa ciocnesti o cupa de sampanie si pentru noi!

c) Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

d) La multi ani Vasile! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

e) De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

Urari si Mesaje Sf. Vasile – Felicitari onomastice de Sfantul Vasile

1. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

2. De Sf. Vasile fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

3. De-am putea din cerul noptii, iute am fura o stea, ca sa-ti punem cununa vietii, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem sa ajungem la stele si nici cerul nu-l cuprindem, lacrimand de neputinta dar, iti spunem zambind ” La Multi Ani!”

4. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

5. Scumpul nostru prieten Vasile , iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurat de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

6. De Sf. Vasile, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

7. De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume. La multi ani Vasile!

8. Multi ani sa ne traiesti , Vasile / In cartea vietii ti se-adune multe file / Si fiecare pagina sa fie plina peste poate / De fericire , de noroc si sanatate.


Comentarii