Urari Craciun engleza - Christmas messages - Mesaje de Craciun 2015, Urari de Anul Nou

Un mix usor de "digerat" de Urari de Craciun 2015 in engleza – English Christmas messages  - si cateva mesaje cu texte si urari de Craciun si anul nou numai bune de trimis cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, familiei, prietenilor, iubitelor si iubitilor... chiar si pe Facebook! Poate ca in privinta cadourilor de Craciun 2015 v-ati hotarat, insa noi va ajutam cu mesajele de Craciun pe care le puteti trimite copiilor, parintilor, rudelor, prietenilor si cunostintelor.

1. Our hearts grow tender with childhood memories and love of kindred, and we are better throughout the year for having, in spirit, become a child again at Christmas-time.

2. A song was heard at Christmas
To wake the midnight sky
A saviour's birth, and peace on earth
And praise to God on high.

3. Merry Christmas and a prosperous New Year. Thanks for the love and support you give me. I thank God for making you part of me and for making us understand each other the way we do. Thanks for the baby we have. I love you so, so much.

Urari Craciun engleza - Christmas messages - Mesaje de Craciun

4. To Everybody: As you celebrate Christmas, may you experience true love. Jesus is the reason for the season and he is the epitome of true love. Merry Christmas and a wonderful New Year.

5. I hope you have a wonderful christmas have a great new year! Hopefully santa will be extra good to you. Enjoy your holidays!

6. Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful

7. This is a joyous season to take a step back from our busy lives and enjoy time with our loved ones. Best wishes to you and yours.

SMS de Craciun, Mesaje de Craciun, Texte si Urari de Anul Nou

1) Cu ocazia Anului Nou si a Sfintelor Sarbatori de Craciun iti urez un sincer LA MULTI ANI !

2) Cete de ingeri sa coboare in casa voastra si sa va aduca vestea cea mare. Iar cel ce sa nascut, sa va umple casa cu pacea si binecuvantarea sa. Craciun fericit!

3) Craciunul este o sarbatoare pe care trebuie sa o petreci cu familia si prietenii . Asa ca … iti doresc distractie placuta alaturi de cei dragi !

4) Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa iti aduca in suflet lumina , bucurie si tot ce vrei sa ti se implineasca . Sarbatori Fericite !

5) Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

6) De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun.

7) Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

8) Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

9) Craciun inzapezit , masa bogata, un brad frumos si multa multa sanatate iti doresc  ! La multi ani !

10) Bucuria Craciunului sa tina pana în zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!