SOC! Regele MIHAI a "murit" Andrei Badin spune ca Principesa Margareta a inregistrat mesajul video

UPDATE 02.03.2016 - Moartea Regelui Mihai iminenta. Regele a renuntat la Coroana.

Margareta, Custodele Coroanei, va duce la îndeplinire toate actiunile publice ale Regelui Mihai. Acesta a cerut Consiliului Regal sa-si continue menirea si sa prezinte sfatul sau Custodelui Coroanei.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presa al regelui Mihai I, Consiliul Regal a luat nota de starea de sanatate a regelui, care a fost supus recent unei operaţii chirurgicale, iar diagnosticele puse de echipa medicală sunt carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronică.

SOC si GROAZA dupa Craciun si inceput de An Nou, 2016. Moartea Regelui Mihai ajunge subiect de acuze si scuze.

Scandalul legat de Regele Mihai continua. O biografie putin inteleasa si impartasita.

regele mihai a murit stiri de ultima or"Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care urmeaza sa fie prezentat la moartea Regelui Mihai", declara jurnalistul Andrei Badin.

Ziaristul Andrei Badin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regala, a precizat ca scandalul la care s-a ajuns acum public isi are originea în anii 1992-1994 si a culminat cu intrarea în Familia Regala a lui Radu Duda.


Casa Regala a României a fost lovita la sfarsit de 2015 de o serie de informatii mai mult decat delicate.

Una dintre jurnalistele recunoscute pentru simpatia sa pentru regalitate (Roxana Iordache) spune ca Regele Mihai e complet izolat, iar toate mesajele ce sunt semnate în numele sau ar fi, de fapt, FALSE.

"... Adica, Regele a abdicat ca sa nu moara 1000 de tineri si ma da în judecata pe mine - sau pe oricine, pe oricare român monarhist sau nu?! Chiar nu va e rusine? N-aveti absolut nici o limita. Dati-ma în judecata, n-o sa faceti decât sa demonstrati ca am dreptate. Înca mai cred ca e o gluma proasta..."

Asta deoarece Roxana Iordache a fost amenintata pe fata de avocatul Casei Regale  a Romaniei: "... pentru ca sunt foarte grave si false, în urmatoarele zile va începe o procedura judiciara împotriva doamnei Roxana Iordache fata de afirmatiile publice pe care le-a facut si care afecteaza imaginea Majestatii Sale", a declarat Ioan Luca Vlad, avocatul Familiei Regale.

Insa ca Regele Mihai este pe moarte asta da stire!

regele mihai a murit o stire adevarata sau dezinformare

Sau ca mai corect spus ca Regele Mihai este pe moarte. Hmm... oare sa fie adevarate spusele lui Badin?

Acelea ca sotia lui Duda, Principesa Margareta a înregistrat în TVR mesajul video care urmeaza sa fie prezentat la moartea Regelui Mihai???

Pe bune asta ar fi chiar o stire de ultima ora! Soc si groaza pentru cei ce credeau ca Romania se va face bine si lucrurile vor merge pe calea cea buna.

In rest, o "bataie in piata mare" intre diferite forte, care fiecare in parte urmaresc scopuri diferite si nu ezita sa foloseasca orice mijloace, oricat de condamnabile ar fi ele.


Comentarii