Treceți la conținutul principal

SOC! O fetita de 4 ani conduce un CAMION VOLVO si face cercuri cu EL!

De fapt nimic socant! Este vorba de noua reclama la camioanele VOLVO FMX. 

Nenea Van Damme numai face spagatul intre doua camioane Volvo aflate in miscare, ci o fetita in varsta de 4 ani conduce cu "super talent" un camion Volvo de ultima generatie. Un camion Volvo FMX, cel mai rezistent camion construit vreodata, un camion dotat cu sistem automat de control al tractiunii.

In noua reclama VOLVO o fetita de patru ani conduce prin intermediul unei telecomenzi un camion Volvo care trece peste o serie de obstacole.

Camionul Volvo condus de fetita urca peste obstacole, trece printr-un lac, distruge o cladire, se rastoarna, dar continua sa functioneze si încheie cursa cu un drifting exceptional care va poate lasa cu gura cascata.
reclama cum sa faci cercuri cu camionul volvo

In patru zile de la publicarea pe YouTube, noua reclama la camioanele Volvo a adunat aproape patru milioane de vizualizari.

"Automobilele noastre viitoare vor exprima în moduri noi si interesante sufletul Suediei." spunea un manager important al companiei Volvo.Reclama noua VOLVO - Fetita  si camionul Volvi cu transmisie automata

Cei de la Volvo Cars, dovedesc zilnic ca sunt una dintre cele mai progresiste marci de automobile din lume. Iar povestea lor în domeniul inovatiei continua, cu multe premiere mondiale semnificative în ultimul timp. Toate sunt create pentru a va face viata mai usoara, mai sigura si pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurator.

Iar reclamele pe care le realizeaza cei de la Volvo sunt pe masura aspiratiilor lor.