Sf Stefan urari, mesaje si texte - La Multi Ani! Nume derivate din Stefan.

Mesaje la Multi Ani pentru 27 decembrie Sf Stefan

Un sincer La Multi Ani pentru cei care poarta numele de Stefan sau unul din urmatoarele nume derivate: Stefania, Stefanut, Stefanela, Stefanita, Stefanica, Stefanos, Stefania, Stefanida, Stefanel, Fanica, Fanel, Fane!

La numai cateva zile de la Craciun, Biserica îl aminteste pe protomartirul Stefan - comemorat ieri în ritul latin, si astazi în ritul bizantin -, primul care a dat marturie cu propria viata despre Învierea lui Cristos.

Urari onomastice Sf. Stefan. Mesaje de aniversare Sf Stefan

1. Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mângâe cu mirosul îmbietor al
mesaje de sfantul stefan urari de sf stefan haioase mesaj onomastica
bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramâna deschis catre calea fericirii si împlinirilor marete! La Multi Ani Stefane!

2. De Sf. Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special.

3. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

4. Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Stefan sa va ocroteasca / Visele sa va-mplineasca! / La multi ani!

5. Cu simple cuvinte / Îti urez fierbinte / Multi ani înainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / LA MULTI ANI!

6. Stefan – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem împreuna, Ca astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

7. De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume / Eu îti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume! La multi ani Stefane!

8. Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Stefan!

9. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

10. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La multi ani!

11. E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

12. Este doar încă o Sfanta, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La mulți ani, iubitule/iubito! Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos/sanatoasa, energic/energica si plin/plina de bucurie. La mulți ani Stefan/Stefania!

13. Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cantec de clopoței de bucurie!

14. Toate florile din lume pentru ține Ştefania! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulți ani!

15. Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Ștefan cât mai frumoasă! La mulți ani!

Mesaje de SFANTUL STEFAN 2022. URARI și FELICITARI care pot fi transmise prin SMS de Sfântul Ștefan
MAI POTI CITI