Restaurant nunta in Galati Restaurantul HEAVEN de luat in seama pentru 2016

Daca sunteti in cautarea unui Restaurant de nunti in Galati, atunci ar trebuie sa luati in considerare si oferta restaurantului HEAVEN.

Restaurantul HEAVEN va sta la dispozitie cu 140 de locuri intr-o ambianta moderna, unde luxul, bunul gust si curatenia sunt completate cu succes de un personal cu inalta calificare.

Din multitudinea de oferte, alegerea restaurantului pentru nunta se dovedeste adesea a fi cea mai dificila.

Avand in vedere ca este locul in care se desfasoara receptia nuntii merita sa depuneti toate eforturile pentru a asigura o locatie placuta, eleganta si potrivita evenimentului.

oferte restaurante nunti 2014 galati heaven

Si ca sa va simtiti rasfatati la maxim, daca inchiriati localul vi se pune la dispozitie GRATUIT o superba limuzina de lux prin Yry Limousine.

Yry Limousine ofera transport de lux de mai bine de un an în Judetul Galati.  Astfel, Yry Limousine este specializata în transportul de lux pentru orice tip de eveniment, oferind servicii exceptionale la preturi  rezonabile pentru oricine doreste un plus de stil bine orchestrat.

In aceeasi atmosfera primitoare, Reastaurantul Heaven din Galati va intampina si cu ocazia altor evenimente, precum petrecerea de Craciun, revelion, Sf. Valentin, 8 Martie sau zi de nastere.


Vizualizare hartă mărită

Adresa rezervari Restaurant Nunti Heaven Galati
str. Saturn (Distrugatorul)
tel: 0756 806 199/0745 558 424
mail: heaven@restaurantheaven.ro