PENNY Concurs EURO 2016 Tricourile Penny va trimit in Franta - Regulament si lista castigatori pe fotbal.penny.ro

Penny Market este suporterul oficial al Nationalei de fotbal a Romaniei si va invita la un concurs in care daca cumparati unul dintre tricourile promotionale (sau chiar toate 4) intrati în tragerea la sorti pentru unul dintre cele 8 vouchere duble, fiecare în valoare de 1500 de euro, pentru a ajunge la vara in Franta.

Suna bine nu? Cei de la Penny au creat si o pagina online oficiala pentru acest concurs cu premii atractive la adresa: fotbal.penny.ro

Iata care sunt preturile tricourile participante la concursul Penny care iti poate indeplini visul de a ajunge in 2016 la Campionatul European din Franta.


1. Penny Tricou suporter galben: 119 lei

2. Penny Tricou training albastru: 119 lei

3. Penny Tricou training rosu: 119 lei

4. Penny Tricou oficial acasa galben: 199 lei

Adevarat ca preturile tricourilor Penny pentru concursul Euro 2016 nu sunt ieftine, insa ele sunt originale si pentru un adevarat suporter al Nationalei de Fotbal nu inseamna un efort financiar major.

Premiile oferite de Penny in urma tragerilor la sorti saptamanale sunt 8 premii in valoare totala de 54000 lei constand intr-un sejur pentru 2 persoane la Euro 2016.

Fiecare castigator al concursului Penny cu tricourile natioanlei de fotbal va putea valorifica voucherul la agentia de turism alesa de organizator pana cel tarziu la 15 februarie 2016, in vederea achizitionarii de servicii de cazare (2 nopti cu mic dejun) si transport pentru 2 persoane intr-unul din orasele in care se desfasoara meciuri Euro 2016 in perioada 10 iunie 2016 - 10 iulie 2016.

lista extrageri castigatori concurs penny cu tricouri 2016

Extragerile castigatorilor concursului Penny Euro 2016 se vor desfasura conform tabelului de mai sus dintre toti participantii inscrisi in saptamana anterioara fiecarei trageri la sorti.

Castigatorii concursului Penny Euro 2016 vor fi contactati telefonic la numarul de telefon cu care s-au inscris in promotia Penny. In cazul in care castigatorul concursului Penny Euro 2016 nu va putea fi contactat in maxim 3 zile de la data extragerii va fi invalidat, premiul urmand a se acorda primei dintre rezerve.