Multi ani Sf Vasile mesaje de felicitare. Ce mesaje deosebite poti trimite de Sf VASILE.

Urari de La Multi Ani si felicitari frumose si speciale de Sfantul Vasile 1 ianuarie. Urari si mesaje religioase de ziua numelui, Sfantul Vasile, prima zi a anului ce sta sa vina. In traditia romaneasca, 

Anul Nou, întampinat, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, se mai numeste in traditia populara Seara Sfantului Vasile. Se spune ca în noaptea de Sf. Vasile cerul se deschide de trei ori pentru cate o clipa.

Mesaje de felicitare pentru Sf Vasile pentru familie, prieteni, nași și copii

1. Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Vasile!

2. La multi ani! Sfantul Vasile sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!
urari-mesaje-la-multi-ani-de-sfantul-vasile

3. De ziua numelui tau, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

4. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

5. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

6. Îti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa îti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Urari onomastice de La Multi Ani Sf Vasile, 1 ianuarie

La multi ani, Vasilica, si sa ciocnesti o cupa de sampanie si pentru noi!

Iti doresc pe vânt ce bate, multa, multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc. La multi ani, Vasile!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa îti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

Sfântul Vasile, al carui nume îl porti, sa te ocroteasca în fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu împliniri si numai cu momente frumoase în viitor!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata înteleapta, viata lunga si ceea ce doresti sa se împlineasca!
MAI POTI CITI