MESAJE Sf. Nicolae. Urari aniversare zi Onomanstica pentru Nicu, Nicoleta si Nicolae.

MESAJE Sf. Nicolae - urări aniversare de zi Onomanstică pentru Nicu, Nicoleta si Nicusor si alte nume derivate din Nicolae. 

Chiar daca Facebook-ul a schimbat cu mut obiceiul trimiterii de mesaje cu ocazia zilelor onomastice.

1. Niciodata nu este prea tarziu sau prea devreme pentru un mesaj de la multi ani, pentru o urare de la multi ani.

2. Cu ocazia sfantului Nicolae iti doresc multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

3. Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae!

4. Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!
MESAJE Sf. Nicolae care ajuta la casatorie

5. Cu ocazia Sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubit si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

6. Cu ocazia Sfantului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi.

7. De ziua numelui tau eu iti doresc, tot ce-ti place sa primesti, sa iubesti, sa fii iubita, si sa traiesti fericita, sa ai si tu printul tau… care sa poarte numele meu! La multi ani Nicoleta!

Iata si numele derivate din numele Nicolae, pentru a stii care sunt prietenii pe care trebuie sa-i felicitati cu ocazia zilei lor de nume, Sfantul Nicolae: Nicolaie, Niculae, Nicole, Nico, Nicoleta, Nic, Niki, Nicu, Niculita, Nicoara, Niculai, Niculae, Nae, Nicusor, Neculce, Nicos, Nicolina.

Sms-uri de Mos Nicolae - urari si felicitari de Mos Nicolae - 6 decembrie!

Mesaje, urari, SMS si felicitari de Mos Nicolae. 


Colectie de mesaje onomastice se Sf Nicolae?.Nu! Doar cinci mesaje/urari care ne-au placut! Gusturile nu se discuta, insa... aveti libertatea de alege!
urari onomastice sf nicolae si nume derivate

1. Un gand bun si urari de Sfantul Nicolae!!! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!

2. De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.

3. Anunt important! Anul asta, de criza financiara, Mos Nicolae scuza pe cei care nu mai au ghetute si va lasa cadourile in papuceii de casa!

4. Daca continui sa fii suparat, Mos Nicolae nu-ti va aduce nimic, asa ca innoieste-ti sufletul tau bun, asa cum il stiu eu si traieste cateva momente de fericire si multumire si uita-te in ghetute… ai sa gasesti un gand bun de la mine.

5. Mi-ai vazut zambetul pe undeva? Cred ca este ascuns pe undeva in sacul lui Mos Nicolae… Crezi ca poti sa-l rogi pe Mos Nicolae sa ti-l dea sa mi-l aduci?
MAI POTI CITI