MESAJE SF. ION - URARI LA MULTI ANI DE SF. IOAN

MESAJE SF. ION - URARI ANIVESARE DE SF. IOAN

Texte cu felicitari pentru sarbatoritii, Ion, Ionel, Ioana, Ionita, Ioan etc. de Sf. Ioan Botezatorul In data de 7 ianuarie.

Considerat Inaintemergatorul Domnului, Sfantul IOAN este ultimul mare profet al Vechiului Testament, dar si cel care a facut trecerea spre perioada Noului Testament.

Mesaje de Sfantul Ion - Felicitari , urari aniversare si SMS-uri de Sf. Ioan

1. Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele.
TEXTE URARI FELICITARI SF. IOAN

2. La Multi Ani Ioane, sa ai un an plin de resusite si pentru ca esti casatorit te rog fereste-te de ispite.

3. Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara

4. E 7 Ianuarie 2016 si este o iarna grea, o sa stau in casa Ioane si o sa beau in cinstea ta.

5. Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri Ioana.

6. De ziua sfanta a numelui ce-l porti, Ion ,
Eu iti asez doar fericirea pe blazon ,
Si cavaler fara prihana , cu banii la chimir ,
Invingator s-ajungi in al destinului turnir.

7. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau. La Multi Ani de Sfantului Ion!

8. Cu numele sa ne traiesti, Ioane !
Iti spun direct si fara de fasoane
Ca ne esti drag si fericit mereu te vrem
Si ne dorim ca viata sa iti fie la cherem.

MESAJE DE SF ION - URARI FELICITARI SF. IOAN - Mesaje 7 Ianuarie

Sms-uri si mesaje de Sfantul Ion – Texte cu urari pentru sarbatoritii de Sf. Ion

1. Felicitari, dragul meu Ion, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de voie buna. La multi ani!

2. La Multi Ani Ioane, sa ai un an plin de resusite si pentru ca esti casatorit te rog fereste-te de ispite blonde.

3. Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur si gingas ca tine! La multi ani cu sanatate!

4. E ziua ta, Ion, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi ani si sa fii iubit!

5. Cu numele sa ne traiesti, Ioane ! Iti spun direct si fara de fasoane, ca ne esti drag si fericit mereu te vrem, si ne dorim ca viata sa iti fie la cherem.

6. Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Ion, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

7. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani din inima!

8. Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele.

9. Intocmai ca Sfantul Ion, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun si matur.


Comentariile sunt inchise