Inscrieri Supravietuitorul: PRO TV da drumul la inscrieri online pe mail supravietuitorul@protv.ro

Ce afost mai intai anuntat ca un zvon s-a adeverit. PRO TV lanseaza noul concurs SUPRAVIETUITORUL. Timp de cateva saptamani, 16 persoane vor fi trimise pe o insula pustie si vor trebui sa se descurce cu resurse minime.

Si cu aceasta ocazie a dat si drumul la inscrieri. Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la "Supravietuitorul"? Ei bine la inceput nu mare lucru.

Pentru a te inscrie la Supravietuitorul trebui sa  trimiti la adresa de email supravietuitorul@protv.ro un mesaj cu detalii despre tine si de ce vrei sa participi la acest show de televiziune. Si apoi vei astepta sa fii contactat/contactata.
Inscrieri online Supravietuitorul PRO TV

Cum va decurge preselectia si selectia pentru Supravietuitorul, cei de la PRO TV nu au dat amanunte in mod oficial, dar cel putin au ales o varienta eleganta de inscriere.

Supravietuitorul este un format de concurs TV care apartine Castaway Television, iar PRO TV a achizitionat licenta de productie si difuzare pentru Romania.

Ce este Supravietuitorul? Ce si cum se intampla lucrurile in acest concurs TV? Ei bine, timp de cateva saptamani, 16 persoane (concurenti) vor fi trimise pe o insula pustie si vor trebui sa se descurce cu resurse minime.

Camerele de filmat le vor urmari fiecare pas, in incercarea concurentilor de a trece peste conditiile nu intotdeauna prietenoase din show, in cursa pentru a deveni SUPRAVIETUITORUL si bineinteles castigatorul marelui premiu pus in joc.

Pare un format de concurs simplu... insa sa nu credeti asta. Cautati pe YouTube fragmente din originalul Survivor si veti vedea ca nu este o simpla joaca de amatori de senzatii tari.


Trailer online  Supravietuitorul varianta originala

Ca dovada a popularitatii de care se bucura acest concurs, trebuie sa spunem ca Supravietuitorul este unul dintre putinele formate TV care a resuit sa inregistreze rezultate de audienta record în toate tarile in care este difuzat.

Castigator a 7 premii Emmy, în unele tari, concursul Supravietuitorul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 si chiar 30.

Asadar, daca va simtiti puternici/puternice, fara inhibitii si frici absurde, atunci inscrieti-va online pe mail la concursul Supravietuitorul de la PRO TV.