ELENA GHEORGHE ultima melodie spune ACASA LA NOI - dedicatie pentru toti romanii de ZIUA NATIONALA

ELENA GHEORGHE micuta  (are inaltimea de doar 1.60 m)  dar cu suflet mare. Da este a noastra artista devenita o vedeta. Este fiica MARIOAREI MAN si a domnului GHEORGHE GHEORGHE aroman.

ELENA are doi frati ANA GHEORGHE si COSTIN GHEORGHE. Casa lor este in CLINCENI ILFOV. Copiii de acum au familie si traiesc in capitala.

Elena si ANA ca doua surioare bune locuiesc in ditai vila. Ce fericire pentru MARIOARA si GHEORGHE GHEORGHE preot in comuna CLINCENI.

Au nepoti si ce familie frumoasa. Despre familie este vorba in ultima melodie a ELENEI GHEORGHE. despre familie si despre semnificatia  de a te simti roman. Draga ELENA a trecut timpul asa repede.
ELENA GHEORGHE versuri melodie ACASA LA NOI

Cand erai draga mandra copila apoi in 2011 te-ai lansat pe orbita  din showbiz. A trecut prin mai multe schimbari de look a avut curajul sa apara in public fara lenjerie .

A cantat in trupa MANDINGA la inceputurile ei artistice si s-a indragostit de omul ce canta la trombon.

ELENA a schimbat regulile din trupa MANDINGA. Dupa ce "s-a combinat "cu CORNEL  si a parasit formatia acestia au hotarat sa interzica dragostea intre membrii trupei.

Nu de alta dar  nu vroiau sa fie nevoiti sa caute din doua in doua luni o solista. ELENA ambitioasa a avut si alta trupa, putini isi aduc aminte de trupa VIVA.

Trupa VIVA era formata din ELENA GHEORGHE si ADELA POPESCU. In 2001 ELENA GHEORGHE era cel mai tanar participant la FESTIVALUL DE la MAMAIA.

ELENA este o cantareata multitalentata. Canta muzica dance si latino dar si muzica populara . Mai precis muzica aramaneasca muzica aromana. Cum va place mai mult  de ELENA ?

In postura de cantareata de muzica usoara sau de muzica populara? Acum cateva zile ELENA GHEORGHE a lansat ultima sa melodie ce beneficiaza si deun videoclip ce deja  a reusit sa starneasca comentarii.

Melodia se numeste simplu ACASA LA NOI. Este dedicata tuturor ROMANILOR oriunde s-ar afla in tara sau departe pe alte meleaguri.

De la REVOLUTIE au trecut 26 de ani. Ce s-a schimbat ? Multe sau prea putine. Oamenii din satele sarace ale tarii ramasi someri si-au lasat copiii in grija bunicilor si a altor rude.


Asculta versuri Elena Gheorghe ACASA LA NOI

Acesti copii nascuti la REVOLUTIE au  facut o alta revolutie.  Vorbim de tragedia de la CLUBUL COLECTIV din 30 octombrie 2015. S-a schimbat GUVERNUL si acum avem tehnocrati si un alt premier.

De douazeci si sase de ani romanii plecati peste hotare vin acasa de sarbatori. ACASA se numeste casa batraneasca, rudele ramase in ROMANIA. Intre timp unii plecati si-au facut alte familii si au si alti copii.

Azi este 1 DECEMBRIE ZIUA ROMANILOR de pretudindeni. Ascultati melodia ELENEI GHEORGHE numita ACASA LA NOI.

Va regasiti? Apoi ascultati melodii populare cum ar fi cele  ale cantaretilor VETA BIRIS, NICOLAE FURDUI IANCU, CONSTANTIN ENCEANU.

ANA, ZORILE SE VARSA varianta originala populara. Mergeti la prieteni pe seara. Petreceti in familie mancati fasole , mici mamaliga si ce mai vreti.

Macar un minut ganditi-va ca este ZIUA tuturor romanilor. Ce simtiti?

Muzica sa va insoteasca! LA MULTI ANI, ROMANIA, LA MULTI ANI, ROMANI.

Unde este mai bine decat ACASA LA NOI?

Sa nu ne uitam istoria si oamenii ei minunati. BRANCUSI, EMINESCU, TRAIAN VUIA, si alti ROMANI ce ne-au dus faima in lume.

Char si in aceste vremuri dificile in contextul politic international la PARIS in 13 noiembrie 2015 un ROMAN a salvat oamenii ascunzandu-i in locuinta sa de deasupra restaurantului.

SA FII ROMAN e lucru mare!