Celadrin Forte: pareri acizi grasi pentru mobilitatea articulatiilor si protectia zilnica a articulatiilor si muschilor


Conform prospectului CELADRIN FORTE este un complex inovativ de acizi grasi esterificati extrasi din plante cu vitamina C.

Parerea specialistilor este ca acizi grasi esterificati din uleiuri vegetale nesaturate ajuta la reducerea inflamatiei, lubrifierea articulatiei si la pastrarea compozitiei normale a lichidului sinovial (articular).

De asemenea unele studii au aratat o imbunatatire a mobilitatii articulare, o scadere a inflamatiei articulatiei, la un interval de 30, respectiv 60 de zile.

Sa nu uitam ca este iarna, iar articulatiile noastre por suferi mult din cazuze obiective legate de conditiile meteo.
celadrin forte capsule pareri compozitie indicatii

Articulatiile afectate de reumatism produc exces de lichid in defavoarea tesutului cartilaginos care ar impiedica frecarea si erodarea acestora, astfel ca articulatia devine inflamata. 

Asa se explica stiintific cum o presiune atmosferica ridicata este mai greu de suportat de o articulatie cu probleme, decat o articulatie in care tesutul cartilaginous si lichidul articular sunt in echilibru.

De asemenea, racirea vremii cauzeaza si contractarea vaselor de sange, ceea ce duce mai departe la contractarea muschilor si a articulatiilor, factor favorizant al intensificarii durerii.

Revenind la Celadrin Forte sa ne facem o parere despre compozitia sa.

Ingrediente active compozitie pe 1 capsula de Celadrin Extract Forte

Celadrin™ (brevet SUA 5,569,676 – contine derivati esterificati ai acizilor miristic, miristoleic, palmitic, palmitoleic, lauric si oleic extrasi din plante) - 500 mg

Ascorbat de sodiu - 45 mg din care: Vitamina C  40 mg

Ca orice supliment alimentar pe baza de extracte din plante, efectul Celadrin Forte este unul cumulativ (care se potenteaza in timp).

Mod de utilizare Celadrin Forte: Intern, o capsula dimineata si o capsula seara, in timpul mesei. In situatii deosebite sau daca se doreste o ameliorare mai rapida, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule de Celafrin Extract Forte pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).

Durata de tratament cu Celadrin Forte: Durata minima de administrare este de 3 luni, cate 2 capsule pe zi, fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda  urmatoarea schema de administrare: 3 luni cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni cate 1 capsula de Celadrin Extract Forte pe zi.

Si pretul... Celadrin Extract Forte poate fi cumparat atat din Farmaciile Catena cat si online de pe site-ul distribuitorului: www.good-days.ro

Pretul unei cutii cu capsule de Celadrin Extract Forte este 57 de lei 60 capsule x 500mg.

Iar in final dincolo de orice parere nu uitati ca o viata sanatoasa implica un stil sanatos de viata cu alimentatie echilibrata si multa miscare.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii