Biografie Serhat Teoman aka Savas din Ingeri si Nobili - Galerie FOTO cu iubitele sale animalute

Serialul turcesc Ingeri si Nobili a debutat de curand pe Acasa TV, si odata cu el o pleiada de actori tineri care dau viata personajelor. Unul dintre personajele din Ingeri si Nobili este Savas, un creator de bijuterii foarte talentat si coleric.

Sevas este interpretat de SERHAT TEOMAN, actor din turc din tanara generatie, despre a carui biografie vom vorbi in randurile ce urmeaza.

Serhat Teoman s-a nascut 4 iunie 1983, in Diyarbakir, Turcia. Dupa absolvirea Dokuz Eylül University din Izmir, Serhat Teoman si-a continuat studiile de actorie (specializarea teatru) la Mimar Sinan Fine Arts University, scoala de renume fondata in anul 1882 sub numele "Fine Art School" de istoricul, arheologul si pictorul turc Osman Hamdi.Asadar din punct de vedere al pregatirii profesionale wiki-ul lui Serhat Teoman arata ireprosabil. Iar din punct de vedere al aspectului fizic, la o inaltime de 1.82 m, Serhat este un barbat care nu poate trece neobservat.

Chiar daca teatrul reprezinta iubirea cea mare a lui Serhat Teoman, acesta s-a remarcat si prin rolurile pe care incepand din anul 2003 le-a interpretat in diverse seriale TV.

Serhat Teoman a jucat pe scena teatrului roluri superbe pe scena teatrului Kara Kutu alaturi de prietenii sai cei mai buni Bugra Gülsoy, Fatih Sönmez si Emre Erkan.

Impreuna cu acesta din urma, Serhat a fondat o noua companie de teatru modern care se numeste G.E.T.
Filme si roluri Serhat Teoman
2015- Acil Ask Araniyor - Sinan
2015 Acil Servis - Sinan
2013 Bugünün Saraylisi- Savas Ataman
2012-2013 Kuzey Güney - Burak Çatalcali
2011 Gün Aksam Oldu - Tarik
2010 Bitmeyen Sarki - Mesut
2009 Uygun Adim Ask - Selçuk
2008 Gece Gündüz
2008 Hepimiz Birimiz Için - Egemen
2008 Kiz Takimi - Tolga
2007 Avrupa Yakasi - Alican'in arkadasi
2007 Yemin - Ali Sonat
2006 Yalanci - Yarim Cenk
2005 Kanli Dügün - Ilker
2003 Kursun Yarasi
Ca si o mica picanterie, Serhat Teoman este un mare iubitor de animale.

Multe din pozele lui Serhat de pe Instagram si Twitter il prezinta alaturi de pisica lui iubita si catelul mult indragit.

Aceasta a fost scurta biografie a lui Serhat, un promitator actor turc din noua generatie.