Treceți la conținutul principal

Biografia Michel, Tobi, Cristina si Tomi CV posibil de castigator al Vocei Romaniei 2015

Vocea Romaniei 2015 si-a desemnat finalistii. Finalistii sezonului 2015 ai show-ului Vocea Romaniei sunt Michel, Tobi, Cristina si Tomi!

Vom scrie pe scurt despre biografiile celor 4 finalisti Michel, Tobi, Cristina si Tomi insa trebuie sa remarcam ca oricare ar fi marele castigator al Finalei Vocea Romaniei de Vineri 18 decembrie 2015 fiecare dintre cei 4 isi poate trece in CV ca este un adevarat castigator.

Vineri 18 decembrie finala Vocea Romaniei, vine cu surprize de proportii si voci extraordinare. Telespectatorii sunt invitati sa-si sustina si sa-si voteze favoritul prin sms sau apel la numarul 1200 pentru a-l transforma in castigatorul celui de-al cincilea sezon al celei mai bune competitii a vocilor.
biografie Michel, Tobi, Cristina si Tomi vocea romaniei 2015

Biografie CRISTINA BALAN, finalista Vocea Romaniei

Cristina a studiat muzica inca din clasele primare. Dupa aceea ajunge studenta la Conservator, renunta din pacate dupa doi ani pe motivul ca se plictisise de prea multa teorie.

In 1998 Cristina Balan a participat la un casting pentru a intra in trupa Impact.

Mai tarziu, Cristina a  infiintat trupa ABCD

De un an si zece luni este fericita mamica a doi baietei frumosi: Toma David si Matei Nikolas

In acest rastimp  Cristina si-a dedicat timpul cresterii celor doi Nu poate insa sa-si uite pasiunea pentru muzica.  Asa s-a decis sa incerce sa urce pe scena de la Vocea Romaniei si cu siguranta nu va regreta aceasta decizie.

Biografie Michel Kotcha finalist Vocea Romaniei 2015

Michel Kotcha este din Coasta de Fildes, are 23 de ani si isi face masterul in Bucuresti.

Mergea  la repetitii cu mama sa, care canta intr-un cor. Acolo a prins microbul. Tatal sau nu stie ca Michel vrea sa isi faca o cariera in muzica pentru ca i-a fost teama de reactia acestuia. Doar surorile lui stiu de acest lucru si il incurajeaza.

Michel Kotcha are 7 frati si pe toti, tatal, i-a ajutat sa faca o facultate. In momentul in care unul dintre ei capata o independenta financiara, isi ajuta tatal ca sa poata trimite la studii pe altcineva din familie. Un gest extraordinar care te lasa fara cuvinte.

Unchiul lui i-a recomandat sa vina la studii in Romania.

Lui Michel Kotcha ii plac sarmalele si tochitura si spune ca romancele sunt foarte frumoase. Era sa si culmea sa fie altfel!

Biografia Ibitoye Tobi finalist Vocea Romaniei 2015

Ibitoye Tobi a venit in Romania in 2009 atunci cand tatal sau a fost detasat la ambasada Nigeriei din Bucuresti. In 2012, familia lui Tobi s-a intors in Nigeria pentru ca tatal sau s-a pensionat dar el a ramas sa isi termine Facultatea de Biologie. Vrea sa faca masterul in Neorologie.

Ii place in Romania dar spune ca i-a fost greu sa se acomodeze. Imediat cum si-a facut prieteni, totul a fost ok. Ii place foarte mult mancarea romaneasca, in deosebi  sarmalele.

Spune ca i-a fost foarte greu cand parintii lui au plecat, pentru ca se simtea singur.

Biografie Tomer Jack Weissbuch aka Tomi finalist Vocea Romaniei 2015

Tomer Jack Weissbuch Tomi a inceput sa cante atunci cand a fost descoperit de catre dirijoarea de cor a surorii lui. Amandoi invatau in aceeasi scoala, iar sora sa facea parte din cor. Dirijoarea l-a auzit  pe Tomi cantand intr-un colt si i-a propus sa incerce si el sa intre in corul scolii.

Dupa ce a parasit corul scolii a facut pauza timp de 3 ani.

Tomi si-a botezat toate chitarele cu nume ce incep cu litera “j” . Chitara cu care a ventit la preselectii se numeste este Jordan.

Tomi este pasionat si de actorie. Studiaza si ii place sa joace diferite personaje. A jucat si pe scena, in spectacole, festivaluri, in fata unui public destul de numeros. Nu are emotii pe scena si asta s-a vazut din plin la Vocea Romanie unde de fiecare data a facut un show de exceptie.

Vineri 18 decembrie in dreptul unuia dintre cei 4 v-a sta scris nu finalist ci CASTIGATOR al Vocei Romaniei?

Cine sa fie oare? Puteti participa si vota in sondajul nostru online si poate cine stie... vom sti primii cine a castigat Finala Vocea Romaniei 2015!