Biografia lui Boicea Luigi Constantin primul roman bagat la racoare pe motive de Allah

Gata! Avem si noi primul islamist radicalizat saltat si bagat la "bulau". Era prea de tot sa ajungem la coada lumii din puncte de vedere a islamistilor radicalizati (am spune lobotomizati).

Asadar un elev pe nume  Boicea Luigi Constantin, in varsta de 17 ani din Craiova a fost ridicat, marti dimineata, de trupele speciale si urmeaza sa fie audiat de DIICOT dupa ce a promovat pe Internet mai multe filmari cu decapitari.

Anchetatorii au facut perchezitii la locuinta lui  Boicea Luigi Constantin, marti 8 decembrie 2015, ridicand documente, materiale de propaganda jihadista si sisteme informatice.

Deci avem primul roman  OLTEAN radicalizat si islamizat! Ura.
Boicea Luigi Constantin Wiki de Islamist Oltean

E de bine e de rau... greu de spus. Dar sa vedem pe scurt care este biografia lui  Boicea Luigi Constantin, micul islamist roman dependent de gatari taiate, CV de "islamist oltean" publicat pe un site acum sters, dar care a ramas in cache-ul lui Google.

"Nascut si crescut in Romania precum un Crestin Ortodox , cu voia Lui Allah, mai tarziu am devenit Musulman dupa ce am descoperit adevarul existentei Lui Dumnezeu .

Cum am devenit Musulman ?

La inceput, am devenit prieten cu un baiat Syrian pe nume Omar Hamade in varsta de 16 ani .
Deoarece el vorbea foarte bine in Romana , l-am intrebat … – “De unde sti sa vorbesti asa de bine? si cum se face ca locuiesti in Bucuresti?” Dupa aceasta , el mi-a raspuns ca sta in Romania de cativa ani pentru ca a fost nevoit sa plece din Syria datorita razboiului civil .

Auzind toate acestea , si datorita faptului ca sunt EUROPEAN .. la noi nu prea s-a auzit de Razboaie si chestii de genul . Asa ca am devenit foarte curios si am inceput sa caut informatii despre Syria

Prima data am scris pe Youtube ” Syria war ” iar primele videoclipuri au fost din armata “presedintelui” Bashar Al-Assad .

Aceste videoclipuri m-au socat foarte tare , datorita imaginilor groaznice care se intamplau fix in fata ochilor mei .

M-au tulburat foarte tare , doream cu orice pret ca razboiul sa fie castigat de popor . Ba chiar ii sustineam la fiecare video pe care il gaseam si pe orice pagina de socializare .

De atunci timp de 5 luni , am cautat videoclipuri , informatii , documentare si tot ce era posibil despre poporul Syrian si despre Istoria Syriei . Iar in cautarile mele indelungate, se pare ca am acumulat o dragoste IMENSA pentru cauza lor , pentru Islam ,pentru educatia Islamica , pentru Allah, si un respect enorm pentru femeile Musulmance .

In prezent Jihadul meu continua cu matusa mea ( sora mamei mele ) si cu tatal meu ( care este unde “este” pentru niste lucruri rau facute).

Matusa mea nu vrea sa mai vorbeasca cu mine, dupa o cearta pe baza alegerii mele in privinta Islamului, eu ii respect decizia iar ea e obligata sa mi-o respecte pe a mea . – In prezent nu ne vorbim

Cat despre tatal meu , el m-a pus sa aleg intre el si Islam si cum il iubesc pe Allah mai mult decat orice eu am ales Islamul si pe Allah . Asa ca tatal meu mi-a zis la telefon ” Ca incepand de acum , el nu mai are nici un fiu .

Iar aici sunt planurile mele pe viitor .

Cu voia Lui Allah, dupa ce o sa fac 18 ani . Imi doresc din toata inima sa calatoresc in Medinah la Universitatea Islamica

- Imi doresc sa devin un Seikh
- Imi doresc sa am un servici bun pentru a putea a ma intretine pe mine si pe familiea ce am sa mi-o fac la timpul potrivit
- Imi doresc sa intemeiez o familie cu o femeie Musulmanca .
- Imi doresc sa am copii ,fetite si baietei . Allah stie mai bine
- Imi doresc sa imi cresc copii mari si sa am grija de familia mea
- Iar spre final, imi doresc sa iau parte la Jihad bis saif, pentru apararea fratilor si surorilor Musulmance cat si a Crestinilor si Evreilor care o sa traiasca sub protectia Unui Stat Islamic..."

Textul este mai mare decat fragmentele publicate mai sus. Este clar ca baiatul avea ceva "probleme la mansarda" insa dincolo de jihadul lui zilnic isi dorea si o femeie de femei cu care sa faca fetite si baietei.... da nu atunci (textul e din 2014) ci dupa varsta de 18 ani.

Pe sistem se stie... Comedie, parodie, noaptea mintii si ziua orbului... adevarat este ca purtatorul de cuvaânt al Serviciului Român de Informatii, Ovidiu Marincea, a declarat ca SRI avea cunostinta de activitatea de autoradicalizare a tanarului din Craiova suspectat de propaganda jihadista si a furnizat toate informatiile autoritatilor competente.

Nea Marine bre ce iti facura astia... te radicalizara!


Comentarii