Biografia DAVID CALIN CRISTIAN olimpicul IASIULUI care a venit acasa sa MOARA cauza inexplicabila

Parintii, prietenii cei care i-au fost profesori l-au condus pe ultimul drum pe DAVID CRISTIAN CALIN ieseanul  student la CAMBRIDGE ANGLIA.

Vestea mortii sale a indoliat SCOALA IESEANA iar cuvintele sunt prea putine pentru a exprima durerea coplesitoare si  socul emotional.

DAVID CALIN CRISTIAN OMUL cu BEATIFUL MIND asa cum il descriu prietenii a venit in vacanta la parinti. Cine si-ar fi imaginat ca  baiatul, tanarul a venit nu sa petreaca momentele frumoase de sarbatori ci sa isi gaseasca sfarsitul?

DAVID CALIN CRISTIAN a fost inmormantat pe 21 decembrie la ora 14 la CIMITIRUL ETERNITATEA din IASI.  O mare drama !

Cine este sau mai bine spus cine a fost DAVID CRISTIAN CALIN? DAVID CRISTIAN CALIN nu era singur la parinti. Are un frate care ii calca pe urme.
Biografia DAVID CALIN CRISTIAN din Iasi o Moarte Ciudata

Din nefericire fratele lui DAVID era plecat in ANGLIA la UNIVERSITATEA CAMBRIDGE pentru a da un interviu la prestigioasa universitate.

Asa se face ca fratii nu au avut ocazia sa se vada acasa la IASI. Un baiat pleca spre ANGLIA altul venea din ANGLIA spre casa. Cauza mortii este necunoscuta.

Presupuneri ale mortii? Ale cauzelor care au dus la frangerea aripilor mintii sclipitoare  ale " negruzzianului" mandria orasului IASI?

Oboseala, emotii puternice, cauze genetice, anevrism de spre care nimeni nu avea cunostinta acum ce mai conteaza?

Profesoara de fizica a tanarului DAVID CRISTIAN spunea despre fostul sau elev ca era o minte sclipitoare de-a dreptul, pasionat de chimie, studios.

Doamna inspector CAMELIA GAVRILA spunea la randul sau despre DAVID ca avea drumul deschis spre o cariera in cercetare.

DAVID CRISTIAN CALIN a absolvit cu brio COLEGIUL NEGRUZZI din IASI.In 2010 a obtinut medalia de bronz  la OLIMPIADA DE STIINTE pentru juniori.

Anul urmator in 2011 DAVID castigat medalia de aur la aceeasi OLIMPIADA de STIINTE. La fel de perseverent anul 2012 avea sa ii aduca doua distinctii.

A fost numit ELEVUL ANULUI in IASI si castiga medalia de argint la OLIMPIADA DE CHIMIE.

MENTIONAM ca toate aceste rezultate au fost obtinute fara niciun fel de pregatire suplimentara,Fara meditatii. DAVID  avea o minte uluitoare deschisa spre studiu si extrem de pasionat in tot ce facea.

Avea timp printre orele lungi de studiu si de prieteni. In plus DAVID CRISTIAN CALIN a fost unul din cei opt  fondatori ai CLUBULUI  I.Q.

Ati auzit pana acum de acest CLUB I.Q.? Este un CLUB destinat OLIMPICILOR NATIONALI si INTERNATIONALI tineri cu abilitati extraordinare. DAVID CRISTIAN dorea sa fie promovati asa cum meritau.

Sistemul educational din Romania nu are alocat un buget pe masura  inteligentei acestor tineri dotati intelectual. bine pe hartie or fi fost alocte candva ceva sume.

Prea mici pentru a putea fi de folos. Acum dupa ce acest tanar frumos si-a gasit sfarsitul se aud voci timide care spun ca ar trebui sa se traga un semnal de alarma.

Un semnal de alarma  care sa ii faca constienti pe toti parintii din Romania sa isi duca copii la controale medicale. Avem un sistem medical pregatit sa faca investigatii, programe de screening care ar putea depista la timp anevrisme in cazul persoanelor care mor.?

Raspundeti voi la aceasta intrebare. Preietenii lui DAVID sunt inca socati de vestea mortii preietenului lor. Cum era DAVID CRISTIAN in opinia lor?

" NU ERA AROGANT. NU SE VEDEA SUPERIOR FATA DE ALTII." DESI ERA. ERA cu mult peste inteligenta unor tineri cu resurse financiare asa zisii copiii de bani gata al caror singur tel este cum sa petreaca mai bine si ce sa isi mai cumpere.

Acest tanar frumos dorea sa aduca ceva bun in lumea asta mare. Nu a mai ajuns sa o faca. Cu siguranta era o persoana de valoare.

"SA NE AMINTIM DE EL CA FIIND OLIMPICUL, SA NE AMINTIM DE CE S-A REMARCAT. AM PIERDUT UN OM DEOSEBIT, UN CARACTER CUM RAR INTALNESTI.

SA NU NE REZUMAM LA CE A FACUT SI LA CINE A FOST. SA INVATAM O LECTIE DE LA DAVID CRISTIAN. DACA NU A AVUT OCAZIA SA SCHIMBE LUMEA MACAR A SCHIMBAT CEVA IN NOI."

Aceste cuvinte le-a spus una dintre tinerele  membre ale CLUBULUI I Q si  eleva a COLEGIULUI EMIL RACOVITA din IASI. Domnisoara se numeste ILINCA BERINDEI si la fel ca si DAVID CRISTIAN este membra a CLUBULUI I Q o tanara la fel de desteapta si dornica sa aduca in lume ceva nou .

DAVID CALIN CRISTIAN s-a dus intr-o lume mai buna. De acolo isi va privi fratele, familia si prietenii.  Pacat de tine OMUL BUN! Aveai tota viata inainte pentru a infaptui lucruri marete pe masura inteligentei tale.

Poate fratele lui DAVID va reusi sa devina student la aceeasi universitate de prestigiu in ANGLIA acolo unde studia si fratele sau.

Acest CRACIUN si sfarsit de an este unul negru pentru famila lui DAVID.

Este greu t nu a fost ingropata acest tanar DAVID CRISTIAN ca la urechi ne-a ajuns o alta veste trista.

Jurnalista ANTENEI 1 sefa sectiei SOCIAL IULIANA GATEJ si-a gasit sfarsitul prematur in noaptea de 24 decembrie 2015.

IULIANA GATEJ o alta tanara frumoasa si ambitioasa extrem de  pasionata de meseria ei  a murit intr-un accident cumplit de masina in drumul spre casa.

Plecase de la BUCURESTI fericita ca isi va revedea familia si va petrece aalturi de ei sfintele sarbatori.

Parintii o asteptau cu masa pusa si bradul impodobit si plin de cadouri. IULIANA GATEJ alintat de prieteni si colegi "FLUTURICA" s-a grabit  sa plece din asta lume.

Colegii ei la fel ca si in cazul tanarului DAVID CALIN CRISTIAN se simt neputinciosi atunci cand ii vad biroul gol. A fost o fata deosebita. Is idorea nespus sa fie o norocoasa.

Acum norocosi sunt altii. FLUTURICA, DAVID CRISTIAN CALIN si toti tinerii frumosi si destepti care si-au gasit sfarsitul groaznic in INCENDIUL DE LA COLECTIV nu mai sunt alaturi de noi.

DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA ! Iar noi care ne continuam calatoria sa incercam sa NU II DAM UITARII.

SA constientizam faptul ca aceasta calatorie prin VIATA se poate termina oricand.

Ce bine ar fi sa mai pastram in suflete un strop de speranta si optimism. Pentru noi pentru cei care au plecat. Stiti vorba aceea pe care o rostim ca un cliseu cu "SPERANTA MOARE ULTIMA ?"

Si daca se intampla sa moara si SPERANTA ?


Comentarii