Vinovatii "secreti" care au ucis tinerii din Clubul Colectiv despre care nu vorbeste nimeni

Exista vinovati "secreti" care au dus la mortile tragice din Clubul Colectiv din Bucuresti? Ei bine DA! Exista  niste vinovati 'secreti' despre care nu vorbeste momentan nimeni.

Acesti vinovati pentru mortile groaznice si ranile terbile ale tinerilor din Clubul Colectiv sunt... HAINELE din POLIESTER. Hainele ieftine din fibre sintetice UCID!

Da ati auzit bine HAINELE cu care erau imbracati acesti tineri nevinovati. Marea majoritate a tinerilor erau imbracati in haine SINTETICE.

Fibrele sintetice constituie materialul majoritar din hainele vandute in Romania. Mai ales POLIESTERUL.

hainele din poliester vionvatii secreti pentru mortii incendiu colectiv

Conform studiilor in apropierea flacarii, fibra de bumbac nu sufera modificari, in flacara arde rapid si continua sa arda si la scoaterea din flacara, emanand un miros de hîrtie arsa si formand o cenusa fina, friabila, de culoare alba-gri.

In schimb Poliesterul se topeste si arde în acelasi timp, topitura si cenusa pot sa adere repede la orice suprafata, se lipeste inclusiv de pielea omului, generand arsuri. Fumul de la poliesterul ars este negru, insotit de un miros dulceag.

La foc multe dintre fibrele sintetice se topesc instant si se lipesc de piele.

In momentul cand tavanul din burete antifonant si neignifugat a inceput sa arda si sa cada arzand pe hainele celor din clubul Colectiv acestia au fost condamnati in mod evident la a suferi arsuri grave din cauza hainelor de poliester cu care erau imbracati.

Blestemului nepasarii criminale ale patronilor clubului li s-a adaugat blestemul hainelor ieftine confectionate din poliester.

La fel de adevarat ca cele mai bune haine obisnuite care te pot proteja in mod natural de prapadul focului este LANA.

Lana este singurul tip de fibra care rezista in mod natural la foc.

Sub foc puternic arde si lana, insa e o ardere molcoma, iar daca focul este indepartat arderea se opreste (self-extintor). Acesta este unul dintre motivele pentru care lana este preferata de armata Americana si de companiile care produc avioane.

Asadar la fel cum se tot anunta pe TV si in toata media ca zaharul si tutunul dauneaza grav sanatatii ar trebui sa se faca o campanie care sa atraga atentia ca HAINELE DIN FIBRE SINTETICE (POLIESTER) dauneaza foarte grav VIETII.

Daca vreti sa invatati ceva din acest tragic accident atunci alegeti-va cu foarte mare atentie HAINELE.

Decat niste haine cool, la moda, confectionate din poliester si IEFTINE ar fi mai sanatos sa va cumparati cateva haine de calitate dar care sa fie rezistente si care dincolo ca va infrumuseteaza va pot si APARA in momente de acest gen!

Cautati sa va cumparati haine care sa fie confectionate din lana si bumbac! Chiar daca romanii spun ca sunt prea saraci sa isi cumpere lucruri de calitate!
MAI POTI CITI