Toamna in Balcani vs Primavara Araba - Hai la lupta cea mare ca Manipularea nu ne Doare

UPDATE: PONTA A DEMISIONAT! CUM VA AJUTA ASTA?

Sa lamurim un lucru: FACEBOOK nu reprezinta ADEVARUL. "Feisbuc" nu reprezinta internetul ci un mod de a CONTROLA fluxul informational intr-un mod CENTRALIZAT!

Web-ul era un mediu salbatic, in care informatia nu putea fi controlata. Si asa "a fost creat" Facebook-ul pentru a controla in mod centralizat constiinta maselor.

Acestea fiind spuse sa revenim la Toamna Balcanica  - sau poate Toamna Europei de Est -  acea bucatica a UE un pic cam rebela pentru STAPANII din UMBRA a lumii actuale.

Bani contra PUTERE! EI va dau bani, voi le dati VIATA voastra!

Munciti in linie, iubiti in linie, muriti in linie... vorba reclamei.
proteste romania toamna europei de est manipulare colectiva

Media online si cea clasica manipuleaza mai putin sau mai putin subtil... insa se vede ca este o manipulare EFICIENTA!

Asadar, va urma o TOAMNA a Europei de Est? Nu stim ce planuri se fac la nivel FOARTE inalt. Dar stim ca se FAC!

Ce urmaresc ele? Ei bine, un Orban in Ungaria, un spin in coasta lui Merkel sau un  Jaroslaw Kaczynski in Polonia (tocmai confirmat el si partidul lui) nu prea convin unor lideri europeni. Si poate nici Marelui Licurici.

Cum ar contrabalansa TENSIUNEA din Siria Licuriciul in aceasta zona fierbinte a Europei?

Cladind crize bazandu-se pe evenimentele care apar "pe nepusa masa" si le vor transformate intr-o oportunitate de 'schimbare' radicala, insa dirijata intr-o anume directie.

Manipulare sau NU? Emotia colectiva perfect cultivata prin mijloacele moderne de comunicare poate duce la schimbari radicale.

Primavara araba si Ucraina portacalie au aratat ca se pot coagula miscari sociale puternice care ... cui servesc?

Siria, Irak, Libia sunt vai de mama lor. Egiptul a reusit sa treaca bine prin aceste 'revolutii' de laborator.
demisie ponta accident colectiv

De Ucraina? Haideti ceva stiri noi...

Asadar, Rusia isi asuma puternic, alaturi de Iran si China (?), un rol de Jandarm modern intr-o tara distrusa de niste experimente militare si geo-politice. Cineva simte ca trebuie sa schimbe punctual si precis niste tari INDEPENDENTE.

Coruptia este o realitate a Romaniei anului 2015.Insa...distrugerea sistematica a capitalui autohton nu ar putea sa aiba si o alta ratiune oculta?

Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia... se anunta oare o toamna - iarna fierbinte in aceasta zona lumii?

Cum spuneam, "manipularea nu ne doare". Insa dorim sa credem ca noi contam, ca avem ceva de spus, ca ne construim viata si destinul.

Dar daca suntem martorii docili ai unei puneri in scena a unei piese de teatru facuta de un PAPUSAR care isi urmeaza scenariul, rece, calm fara sa ii pese de ceea ce vor cu adevarat masele amorfe.