Rezumat serial INGERI SI NOBILI aka BUGUNUN SARAYLISI cea mai noua telenovela la ACASA TV

INGERI si NOBILI rezumat pe scurt ACASA TV se dovedeste  a fi precum o tanara atragatoare si cu multa personalitate. Echipa si managerii acestui post sunt neobositi in a oferi publicului telenovele turcesti de calitate.

RESPECT pentru grija cu care respecta difuzarea titlurilor in original. E vorba de munca unor oameni si de ce nu ar trebui sa cunoastem titlurile originale ale telenovelelor?

In curand la ACASA TV vom vedea doua noi telenovele. Sa incepem cu telenovela turceasca.

Cealalta telenovela  care va rula la  ACASA TV este o telenovela sud americana  al carui nume  este " AVENIDA BRASIL" adica"BULEVARDUL BRAZILIA" tradus mot a mot si" BRASIL AVENUE."

Sa le luam pe rand. Titlul original al telenovelei turcesti este "BUGUNUN SARAYLISI". Romanii au redenumit telenovela cu "INGERI SI NOBILI".
rezumatul telenovelei ingeri si nobili

Prima veste buna este ca ne vom reintalni cu actorul ce a dat viata personajului CAN KESTIN adica pictorul "PICASSO" iubitul  lui DENIZ TUNALI din serialul "IERTARE" aka "MERHAMET".

Prima oara serialul s-a difuzat pe postul ATV . V-am spus ca titlul original al telenovelei este             " BUGÜNÜN SARAYLISI".

Care este titlul dat pentru vorbitorii de limba engleza?

Titlul este" TODAY S PALACE OWNER"  un titlu mult mai edificator pentru actiunea telenovelei. A inceput sa se difuzeze la 10 septembrie 2013 si are doua sezoane.

Facem cunostinta cu o telenovela a casei de productie AVSAR. Am decis in unanimitate ca ne plac telenovelele produse de casa de productie AY YAPIM.

Cui nu i-a placut YAMAN sau MERHAMET aka IERTARE?

Telenovela aceasta produsa de cei de la AVSAR nu are cum sa nu va cucereasca. Regizorul este KUDRET SABANICI si este o drama romance.

Va fi pentru noi romanii o noua telenovela  de neuitat. Telenovela are la baza scenariul operei unui faimos romancier al TURCIEI.

Din nou avem o carte  un roman care a stat la baza scrierii scenariului.

Si va invit din nou la lectura.

Si daca scriitorul este unul dintre faimosii romancieri ai TURCIEI cum sa nu fie si telenovela un succes? Cartea care a stat la baza scenariului telenovelei apartine romancierului REFIK HALIT KARAY.

In telenovela "INGERI SI NOBILI" vom vedea din nou  o poveste de dragoste si modul in care IUBIREA schimba destinele oamenilor si  da masura adevaratului caracter al omului.
ingeri si nobili ultimul episod pe scurt

Sa facem cunostinta cu personajele si actorii care dau viata personajelor din Ingeri si Nobili.

DISTRIBUTIE TELENOVELA INGERI SI NOBILI AKA BUGÜNÜN  SARAYLISI 

ACTORI                  PERSONAJE

SELCUK YONTEM          ATA

CANSU TOSUN              AYSEN

SERHAT TEOMAN       SAVAS

NAZAN KESAL               UFFTADE

GUZIDE CIGACI             SURREYA

Acestea sunt personajele principale ale povestirii. Sa  ii dam drumul rezumatului SERIALULUI INGERI SI NOBILI..

REZUMAT al telenovelei BUGUNUN SARAYLISI aka TODAY S OWNER PALACE aka INGERI SI NOBILI

Intram pe usa din fata si dam de un peisaj superb. O casa ca un palat si in palat cine locuia?
DOMNUL ATA care ne va insoti pe tot parcursul povestii. El este eroul nostru.

Acest domn provine dintr-o familie cu traditii extrem de bogata. bani, influenta avere ce isi mai poate dori un om?

O meserie pe care sa o iubeasca si sa ii faca placere. So si meseria de vis are MR. ATA care este designer de bijuterii.

In acest sens domnul ATA are un mic atelier de bijuterii si angajati.

Problema ca la noi si la case mai mari. Angajatii bijutieri nu prea isi dau silinta sa munceasca eficient in asa fel incat sa aduca mai mult profit.

Dintre acesti angajati  este unul   al carui destin se va lega mai tarziu de cel al eroului principal domnul ATA. DOMNUL ATA  cel bogat traieste impreuna cu familia sa intr-o casa superba ca un palat.

ATA si sotia sa  sunt precum niste mosieri. Or fi oare invidiati de cei alaturi de care isi duc viata de vecini? Au ei prieteni de suflet? Veti vedea voi.

Este un moment greu pentru ATA care este intr-un impas financiar atta d emare incat este fortta sa ia o decizie pe care nu ar fi vrut sa o ia vreodata.

E fortat sa isi vanda casa si atelierul de bijuterii adica  sa isi vanda  viata?

Omul asta muncise toata viata ca sa atinga prosperitatea desi provenea dintr-o familie bogata. Cum sa fie usor sa isi vanda afacerea si mai presus de orice sa isi vanda casa pentru care muncise toata viata?

Greu  de decis. Dar ce trebuie facut trebuie facut asa ca MR. ATA isi vinde casa si afacerea. Cheia povestii este cui oare ii vinde casa domnul ATA? ATA isi ia sotia si copiii si pleaca din casa in care traise toata viata.

In casa sa frumoasa ca un palat vine noul proprietar. Cine este acesta? Exact un fost angajat al lui ATA. ATA si familia se obisnuisera cu un anumit stil de viata  si le-a fost  foarte greu sa se mute.

S-au mutat intr-un apartament si au aflat ATA si familia ca noul proprietar era un fost angajat la atelierului de bijuterii. Ei si de aici incepe frumusetea actiunii povestii.

Haideti sa vedem cine este noul proprietar al case domnului ATA? Se numeste YASAR. YASAR a cumparat cas si afacerea fostului sau sef.

Da, ati ghicit  YASAR fusese angajat al atelierului de bijuterii al domnului ATA. In trecut vietile lui ATA si YASAR s-au intersectat intr-un mod  ce le va schimba viata tuturor.
Rezumat serial turcesc INGERI SI NOBILI Acasa TV

Cum asa ? Ei dragostea vorba cantecului a naibii dragostea s-a  bagat in vietile lui ATA si YASAR. Simplu YASAR si ATA erau indragostiti de aceeasi domnisoara.

ATA a iubit-o pe fata asta mai presus de orice. Ea era  angajata in casa sa pe post de menajera. FATA  de o frumusete tulburatoare la randul ei s-a indragostit si ea de domnul ATA.

Cam greu ca povestea lor sa aiba viitor din moment ce ATA era om de afaceri iar domnisoara o simpla angajata. Credeti ca dragostea tine cont de  amanuntele astea?

Ca si in viata pe care noi o traim  si in filme e la fel. DRAGOSTEA  NU TINE CONT DE STATUTUL SOCIAL, BANI, AVERE. Stim din istorie cum regi si printi s-au indragostit de fete simple fara  statut de nobilime si fara sange albastru.

Fata si domnul ATA se iubeau si urmau sa s e casatoreasca. A intervenit ceva si casatoria nu a mai avut loc.De ce ? Domnisoara ramasese insarcinata.

Barbatii ca barbatii cu putine exceptii la tinerete nu prea stiu sa managerieze comunicarea cu  partenerele lor.

ATA habar nu avea ca iubita lui ramamsese insarcinata. Si nu intelegea de  ce fata a plecat si nu numai asta dar  cum de alesese sa s emarite cu un alt barbat?

Ce solutie ii ramamsese unei fete sarace si fara nicio  resursa de a construi viitorul unui copil?

Asa incat frumoasa iubita a lui ATA pe care YASAR o iubise si ele de la inceput a  ales sa s ecasatoreasca cu YASAR pentru a putea sa ii ofere un viitor copilului.

ATA sufera si nu intelege unde i-a plecat iubita. El crede ca fata l-a parasit. Indurerat alege si ele sa se insoare si sa isi faca o familie.

Se arunca in munca  se obisnuieste cu faptul ca fata cu care a ales sa se insoare nu o va putea inlocui pe  iubita sa.

Vin copiii si domnul ATA se adanceste si mai mult in munca doar acum avea un motiv in plus sa munceasca.

Si sacrificiul asta da roade. ATA devine cel mai bogat si influent om.

Acumuleaza avere, isi face atelierul de bijuterii are angajati si o familie frumoasa. Oare toate astea il facusera sa o uite pe iubita din tinerete?

YASAR pleaca departe cu iubita lui ATA isi formeaza o familie. Habar nu avem daca YASAR a aflat vreodata ca iubita lui ATA de e  acum sotia sa purta in pantece  copilul lui ATA.

Poate  de dor si disperare ca nu si-a putut trai iubirea frumoasa  fata moare. YASAR este devastat. A ramas singur cu  un copil. Acest copil  este rodul iubirii dintre  fata si ATA.

Dar YASAR este tatal ce va creste copilul lui ATA. Copilul este o fata  care mostenise frumusetea si sensibilitatea mamei.

Se numeste AYSE si este personajul in jurul caruia va gravita totul de aici incolo.

AYSE copilul lui ATA acest personaj va fi interpretat de actrita CANSU TONSU. Nu e bruneta SILA aka CANSU DERE di SILA si BORAN.

Singurele coincidente intre superba CANSU DERE si  actrita din INGERI SI NOBILI este prenumele si faptul ca este bruneta la fel ca mai experimentata CANSU DERE.

Cand aude de impasul financiar in care se zbatea ATA YASAR considera  ca a sosit momentul razbunarii.
poveste serial ingeri si nobili acasa tv

YASAR vrea sa se razbune pe ATA. Aflase oare ca femeia pe care o iubise purta in pantece copilul lui ATA?

De aceea YASAR cumpara  casa si afacerea celui mai bogat om  exact ATA cel care ii fusese si sef si prieten . Si rival in dragoste.

Pentru ca ATA si iubita lui nu vedeau nimic imprejur asa ATA nu a inteles ca YASAR era indragostit de fata pecare el o iubea.

Un destin nefericit ii desparte pe cei doi si fiecare isi vede de drum. ATA se recasatoreste si  iubita lui ATA accepta sa devina sotia lui YASAR.

Ce rol va juca oare AYSEN fata lui ATA in fapt fata lui YASAR in acte ?

YASAR si fata lui AYSEN locuiau la ISTANBUL Aici ei incearca sa incepa o viata noua. Cum este AYSEN?

AYSEN este o fata tanara si frumoasa. Nu este doar frumoasa ci si educata si cu o personalitate fermecatoare.


Fragment episod sezonul 1 Ingeri si Nobili

AYSEN nu vazuse orasul ISTANBUL si era extrem de incantata atunci cand afla ca ea si tatal sau se vor muta in alt oras.

Si asa ajung sa traiasca in casa lui ATA noul proprietar YASAR si fiica sa AYSEN. Ei acum e acum pai d ece credeti ca  englezii au redenumit titlul original in TODAY S PALACE OWNER?

De cum ajung in noua lor casa YASER si AYSEN totul se va schimba. In primul rand tota lumea este fermecata de frumoasa AYSEN.

Inocenta si frumusetea fetei aveau sa cucereasca  lumea. Plus ca frumoasa AYSEN e comunicativa fara fite si vesela.

E ca un canar al carui tril incanta publicul.

Venirea lui AYSEN va aduce schimbari in viata celor care traiau in acea comunitate a atelierului de bijuterii.

Calitatile lui AYSEN ii impresioneaza si pe vecini.

Unul dintre acesti vecini este SAVAS personaj interpretat de actorul SERHAT TEOMAN. Altul este FATIH  adica actorul ALI ERSAN DURU. SAVAS se va indragodti iremediabil de frumoasa AYSÉN.

Ce va face AYSÉN intr-un oras nou? Cum se va adapta in tumultul unui oras pe care il vazuse doar in  fotografii? Va reusi sa se adapteze?

Este periculos sa fii o fata  inocenta intr-un oras cu ispite si tentatii si pericole. Ii va aduce inocenta necazuri lui AYSEN? Va suferi va iubi ?

Il va cunoaste pe adevaratul tata biologic?

La un moment  AYSEN urmeaza sa devina noua priprietara a casei lui ATA. Ce se va intampla cu YASAR? Va uita  de razbunare?

Oare inocenta ii va aduce prejudicii lui AYSEN?

De ce vrea SAVAS sa se razbune?  Si cum va proceda cand se va indrgosti de AYSEN? SABAS este ros de sentimentul razbunarii dar cel mai mult il doare ca o iubeste pe AYSEN.

Va place actiunea telenovelei "INGERI SI NOBILI? In fapt frumoasa poveste a telenovelei este o reinterpretare moderna a cunoscutului basm CENUSEREASA. DRAGOSTE, ACTIUNE, DRAMA toate se contopesc in actiunea povestii.

Ce se va intampla cu AYSEN noua proprietara a CASEI ca un PALAT? Cum se impletesc destinele celorlalte personaje cu a lui AYSEN?

Asta trebuie sa descoperiti in noua telenovela numita in original BUGÜNÜN SARAYLISI aka TODAY S PALACE OWNER aka "INGERI SI NOBILI".

Noua telenovela va fi difuzata la ACASA TV incepand cu 14 decembrie 2015.

Timp sufiecient sa va obisnuiti cu personajele si sa decideti daca aceasta noua telenovela turceasca va fi pe placul vostru. merita sa urmarim jocul unor actori cu care nu ne-am mai intalnit pana acum.

De ce INGERI SI NOBILI?  Inca putin zabava . Din 14 decembrie veti afla raspunsurile. Cine va avea castig de cauza ?

In primul rand  noi. NOI PUBLICUL. Pana in 14 decembrie ne delectam cu eroii din KURT SEYIT VE SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI.

Nu asa ca nu va-a trecut de YAMAN si MIRA , MERT si fluturasul ?

Dragilor cred ca cei de la KANAL D  nu vor avea curajul sa redifuzeze sezonul al doilea al serialului care ne-a cucerit.

Pentru ca asta ar readuce  in ochii publicului gafa conducerii celor de la KANAL D.

Nu asteptati explicatii. Pe sistemul SEFUL are  mereu dreptate noi publicul ne pozitionam in rolul subalternului.

Si spunem DA, SEFU aveti dreptate.

"NICI NU VREM SA REVEDEM sa IL VEDEM din nou pe YAMAN." E problema subalternului sa gaseasca noi modalitati de a se relaxa. Si de a uita ce i-a cerut stapanului sef.


Comentarii

 1. Am intrebat cate episoade are acest serial, dar nu am primit raspuns.

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. CUM NUMAI 36, NU POT SA CRED, PE YOU TUBE AM GASIT PANA LA EPISODUL 39? IAR LA EPISODUL 44 DOAR ADVANCE-UL CU FINALUL?
   EXPLICATI-MI SI MIE CUM O TELENOVELA DOAR CU ATAT DE PUTINE EPISOADE?
   EASPUNDE-TI VA ROG?

   Ștergere
  2. CUM NUMAI 36, NU POT SA CRED, PE YOU TUBE AM GASIT PANA LA EPISODUL 39? IAR LA EPISODUL 44 DOAR ADVANCE-UL CU FINALUL?
   EXPLICATI-MI SI MIE CUM O TELENOVELA DOAR CU ATAT DE PUTINE EPISOADE?
   EASPUNDE-TI VA ROG?

   Ștergere
  3. N
   u s-a m-ai filmat , sunt doar 36 de episoade atat.Audientele mici din Turcia au determinat producatorii sa opreasca filmarile.PACAT, ERA UN SERIAL FOARTE REUSIT!

   Ștergere
 3. Dar de ce aduce KD numai seriale cu probleme?Ba se cearta actorii,ba se imparte ser in 2 3 sezoane cu pauze mari,ba se termina fara sfarsit ,saiu se dau ser care se opresc fara ca noi sa dorim.E CURATA BATJOCURA!KD UN MARE CACAT!

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar eu nu inteleg de ce serialul acesta atat de frumos nu are un sfarsit? Ok am inteles ca nu a prins la public in turcia ok dar producatorii ar fii trebui sa mai filmeze un episod diua in care sa fescalce otele povestii si sa aibe un final pe masura. Ca deh tot l au vandut si in alte tari, cum sa il vinzi fara un final? Daca nu au fost insare sa ii filmeze si un final sa il lase la naftalina nu sa il mai vanda si la alte posturi tv si fanii sa ramana cu ochii in soare si sa constate ca si au pierdut timpul degeaba si ca au indragit personajele fara sa aibe satisfactia unui final pe masura. Jalnic!!!! Imi pare rau ca m am si uitat pana acum... de acum in colo cand o sa mai vreau sa ma uit la un serial o sa ii caut prima data finalul sa vad exista sau nu.... sau sunt doar secvente aiurea din parcursul filmului....

  RăspundețiȘtergere
 5. E o lipsa totala de respect.. nu mai vorbim de lipsa de profesionalism... sa termini un serial abrupt, in mijlocul actiunii, fara niciun fel de deznodamant. E o bataie de joc la adresa celor care vizioneaza.
  Vina o poarta ATV (chiar daca audientele nu erau pe gustul postului, una este sa nu mai faci un alt sezon - dreptul tau - si cu totul altceva sa nu filmezi finalul).
  E dincolo de nesimtire!
  Vina mai este si a postului Acasa TV care cumpara seriale fara episod / episoade final / finale.
  Ce porcarie mai e si asta? E ca si cum ma duc la o librarie... cumpar un roman fara ultimele 30 de pagini intentionat... si ma apuc sa-l citesc... ca sa ce? Sa-mi pierd timpul? Sa-mi irosesc aiurea niste ore din viata? E de netolerat!

  RăspundețiȘtergere
 6. E ma gandeam k o sa se difuzeze mai incolo sezonul 2 pt ca nu sa terminat nici intr un fel....are dreptate anca popescu...cand era mai interesant gata....asa ceva chiar nu se face....lipsa totala de respect....si mai vor si audienta mare unele canale....si ce fac isi bat joc de telespectatori....

  RăspundețiȘtergere
 7. ce final urat descrierea spune ca se va razbuna cand va afla adevarul

  RăspundețiȘtergere
 8. Tot nu pot sa cred. Deci asa s-a terminat? Nu mai urmeaza nimic? Stie cineva ceva?

  RăspundețiȘtergere
 9. Chiar aici s-a terminat? La cele 36 de episoade? Nu mai urmeaza nimic? Stie cineva ceva?

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu poți sa-ti bati joc de atâtea oameni care au asteptat un final! Nu poți sa difuzeze un serial care nu are un final. Am îndrăgit mult actorii si povestea. Este bătaie de joc!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. ar trebui sa nu ne mai uitam pe acasa tv, poate cumpara si ei seriale care au un final... :) eu una am pierdut destul timp aiurea, am lucruri mai bune de facut (mea culpa)

  RăspundețiȘtergere
 12. Pt ce atata lauda, o lalaiala fara sfarsit. Tot am asteptat sa se intample ceva. Normal ca nu au mai avut audienta dar macar sa fi avut un sfarsit

  RăspundețiȘtergere
 13. Curat bataie de joc��

  RăspundețiȘtergere
 14. Frumos serial, dar cu finalul v—ati bătut joc de toti telespectatorii care l—au vizionat.....păcat...

  RăspundețiȘtergere
 15. Acasă tv....vă bateti joc de telespectatorii care vă urmăresc..Este al doi—lea serial turcesc pe care—l distribuiti fără final...să vă fie ,,la obraz,,sunteti jalnici....dacă nu mai aveti bani să cumpărati filme complete lăsati—vă de meserie.Asa ati procedat si cu serialul ,,suflet călător,,

  RăspundețiȘtergere
 16. Cei de la acasa tv , va bateti joc de toti telespectatorii. Cum sa difuzezi un serial fara un final ? Sunteti neseriosi, doar sa umpleti programul cu orice ?

  RăspundețiȘtergere
 17. buna seara! Dragelor ,poate dumneavoastra ati vazut mai multe seriale si ma puteti lamuri.Imi poate spune cineva cum se numeste actorul care la jucat pe Onur in ultimul episod?Imi pare foarte cunoscut ,dar nu stiu de unde sa-l iau.va multumesc.In legatura cu serialul,am inteles ca s-au mai filmat inca 4 episoade din sezonul 2.dar eu una n-am reusit sa dau de ele

  RăspundețiȘtergere
 18. M-am adresat si eu postului tv Acasa in legatura cu serialul "Ingeri si nobili", dar nu am primit raspuns.Presupun ca nu vor raspunde, deoarece atat la acest post, cat si la Pro Tv, are loc un seism.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cauta romanul cu acelasi titlu de Refik Halit Karay. Posteaza sfarsitul.

   Ștergere
 19. Imi pare rau ca m am uitat.dar mai grav ca i-am facut pe toti cei care m-iau trecut pragul casei in preajma sarbatorilor sa se uite .si care s au uitat din cauza mea ma suna si acum si ma intreaba daca stiu cum s a terminat.ce sa zic ...dezamagire.timp pierdut...rusine acasa tv.

  RăspundețiȘtergere
 20. Imi pare rau ca m am uitat si ca i am convins si pe alti ca metita sa urmareasca .nimic de zis au meritat actorii dar nu si postul acasa tv .rusine.

  RăspundețiȘtergere
 21. Unde putem gasi romanul? Exista?

  RăspundețiȘtergere
 22. Ne au lasat in pom cu acest serial .Trebuia sa aiba un final . Oricum ar fii fost el

  RăspundețiȘtergere
 23. Vă rog să finalizați telenovela Bugunun Sarailysi și difuzați continuarea serialului. Ne-ați făcut să credem că nu ne respectați ca telespectatori dacă filmați incomplet,nu mai dizați !

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.