Treceți la conținutul principal

Rezumat serial INGERI SI NOBILI aka BUGUNUN SARAYLISI cea mai noua telenovela la ACASA TV

INGERI si NOBILI rezumat pe scurt ACASA TV se dovedeste  a fi precum o tanara atragatoare si cu multa personalitate. Echipa si managerii acestui post sunt neobositi in a oferi publicului telenovele turcesti de calitate.

RESPECT pentru grija cu care respecta difuzarea titlurilor in original. E vorba de munca unor oameni si de ce nu ar trebui sa cunoastem titlurile originale ale telenovelelor?

In curand la ACASA TV vom vedea doua noi telenovele. Sa incepem cu telenovela turceasca.

Cealalta telenovela  care va rula la  ACASA TV este o telenovela sud americana  al carui nume  este " AVENIDA BRASIL" adica"BULEVARDUL BRAZILIA" tradus mot a mot si" BRASIL AVENUE."

Sa le luam pe rand. Titlul original al telenovelei turcesti este "BUGUNUN SARAYLISI". Romanii au redenumit telenovela cu "INGERI SI NOBILI".
rezumatul telenovelei ingeri si nobili

Prima veste buna este ca ne vom reintalni cu actorul ce a dat viata personajului CAN KESTIN adica pictorul "PICASSO" iubitul  lui DENIZ TUNALI din serialul "IERTARE" aka "MERHAMET".

Prima oara serialul s-a difuzat pe postul ATV . V-am spus ca titlul original al telenovelei este             " BUGÜNÜN SARAYLISI".

Care este titlul dat pentru vorbitorii de limba engleza?

Titlul este" TODAY S PALACE OWNER"  un titlu mult mai edificator pentru actiunea telenovelei. A inceput sa se difuzeze la 10 septembrie 2013 si are doua sezoane.

Facem cunostinta cu o telenovela a casei de productie AVSAR. Am decis in unanimitate ca ne plac telenovelele produse de casa de productie AY YAPIM.

Cui nu i-a placut YAMAN sau MERHAMET aka IERTARE?

Telenovela aceasta produsa de cei de la AVSAR nu are cum sa nu va cucereasca. Regizorul este KUDRET SABANICI si este o drama romance.

Va fi pentru noi romanii o noua telenovela  de neuitat. Telenovela are la baza scenariul operei unui faimos romancier al TURCIEI.

Din nou avem o carte  un roman care a stat la baza scrierii scenariului.

Si va invit din nou la lectura.

Si daca scriitorul este unul dintre faimosii romancieri ai TURCIEI cum sa nu fie si telenovela un succes? Cartea care a stat la baza scenariului telenovelei apartine romancierului REFIK HALIT KARAY.

In telenovela "INGERI SI NOBILI" vom vedea din nou  o poveste de dragoste si modul in care IUBIREA schimba destinele oamenilor si  da masura adevaratului caracter al omului.
ingeri si nobili ultimul episod pe scurt

Sa facem cunostinta cu personajele si actorii care dau viata personajelor din Ingeri si Nobili.

DISTRIBUTIE TELENOVELA INGERI SI NOBILI AKA BUGÜNÜN  SARAYLISI 

ACTORI                  PERSONAJE

SELCUK YONTEM          ATA

CANSU TOSUN              AYSEN

SERHAT TEOMAN       SAVAS

NAZAN KESAL               UFFTADE

GUZIDE CIGACI             SURREYA

Acestea sunt personajele principale ale povestirii. Sa  ii dam drumul rezumatului SERIALULUI INGERI SI NOBILI..

REZUMAT al telenovelei BUGUNUN SARAYLISI aka TODAY S OWNER PALACE aka INGERI SI NOBILI

Intram pe usa din fata si dam de un peisaj superb. O casa ca un palat si in palat cine locuia?
DOMNUL ATA care ne va insoti pe tot parcursul povestii. El este eroul nostru.

Acest domn provine dintr-o familie cu traditii extrem de bogata. bani, influenta avere ce isi mai poate dori un om?

O meserie pe care sa o iubeasca si sa ii faca placere. So si meseria de vis are MR. ATA care este designer de bijuterii.

In acest sens domnul ATA are un mic atelier de bijuterii si angajati.

Problema ca la noi si la case mai mari. Angajatii bijutieri nu prea isi dau silinta sa munceasca eficient in asa fel incat sa aduca mai mult profit.

Dintre acesti angajati  este unul   al carui destin se va lega mai tarziu de cel al eroului principal domnul ATA. DOMNUL ATA  cel bogat traieste impreuna cu familia sa intr-o casa superba ca un palat.

ATA si sotia sa  sunt precum niste mosieri. Or fi oare invidiati de cei alaturi de care isi duc viata de vecini? Au ei prieteni de suflet? Veti vedea voi.

Este un moment greu pentru ATA care este intr-un impas financiar atta d emare incat este fortta sa ia o decizie pe care nu ar fi vrut sa o ia vreodata.

E fortat sa isi vanda casa si atelierul de bijuterii adica  sa isi vanda  viata?

Omul asta muncise toata viata ca sa atinga prosperitatea desi provenea dintr-o familie bogata. Cum sa fie usor sa isi vanda afacerea si mai presus de orice sa isi vanda casa pentru care muncise toata viata?

Greu  de decis. Dar ce trebuie facut trebuie facut asa ca MR. ATA isi vinde casa si afacerea. Cheia povestii este cui oare ii vinde casa domnul ATA? ATA isi ia sotia si copiii si pleaca din casa in care traise toata viata.

In casa sa frumoasa ca un palat vine noul proprietar. Cine este acesta? Exact un fost angajat al lui ATA. ATA si familia se obisnuisera cu un anumit stil de viata  si le-a fost  foarte greu sa se mute.

S-au mutat intr-un apartament si au aflat ATA si familia ca noul proprietar era un fost angajat la atelierului de bijuterii. Ei si de aici incepe frumusetea actiunii povestii.

Haideti sa vedem cine este noul proprietar al case domnului ATA? Se numeste YASAR. YASAR a cumparat cas si afacerea fostului sau sef.

Da, ati ghicit  YASAR fusese angajat al atelierului de bijuterii al domnului ATA. In trecut vietile lui ATA si YASAR s-au intersectat intr-un mod  ce le va schimba viata tuturor.
Rezumat serial turcesc INGERI SI NOBILI  Acasa TV

Cum asa ? Ei dragostea vorba cantecului a naibii dragostea s-a  bagat in vietile lui ATA si YASAR. Simplu YASAR si ATA erau indragostiti de aceeasi domnisoara.

ATA a iubit-o pe fata asta mai presus de orice. Ea era  angajata in casa sa pe post de menajera. FATA  de o frumusete tulburatoare la randul ei s-a indragostit si ea de domnul ATA.

Cam greu ca povestea lor sa aiba viitor din moment ce ATA era om de afaceri iar domnisoara o simpla angajata. Credeti ca dragostea tine cont de  amanuntele astea?

Ca si in viata pe care noi o traim  si in filme e la fel. DRAGOSTEA  NU TINE CONT DE STATUTUL SOCIAL, BANI, AVERE. Stim din istorie cum regi si printi s-au indragostit de fete simple fara  statut de nobilime si fara sange albastru.

Fata si domnul ATA se iubeau si urmau sa s e casatoreasca. A intervenit ceva si casatoria nu a mai avut loc.De ce ? Domnisoara ramasese insarcinata.

Barbatii ca barbatii cu putine exceptii la tinerete nu prea stiu sa managerieze comunicarea cu  partenerele lor.

ATA habar nu avea ca iubita lui ramamsese insarcinata. Si nu intelegea de  ce fata a plecat si nu numai asta dar  cum de alesese sa s emarite cu un alt barbat?

Ce solutie ii ramamsese unei fete sarace si fara nicio  resursa de a construi viitorul unui copil?

Asa incat frumoasa iubita a lui ATA pe care YASAR o iubise si ele de la inceput a  ales sa s ecasatoreasca cu YASAR pentru a putea sa ii ofere un viitor copilului.

ATA sufera si nu intelege unde i-a plecat iubita. El crede ca fata l-a parasit. Indurerat alege si ele sa se insoare si sa isi faca o familie.

Se arunca in munca  se obisnuieste cu faptul ca fata cu care a ales sa se insoare nu o va putea inlocui pe  iubita sa.

Vin copiii si domnul ATA se adanceste si mai mult in munca doar acum avea un motiv in plus sa munceasca.

Si sacrificiul asta da roade. ATA devine cel mai bogat si influent om.

Acumuleaza avere, isi face atelierul de bijuterii are angajati si o familie frumoasa. Oare toate astea il facusera sa o uite pe iubita din tinerete?

YASAR pleaca departe cu iubita lui ATA isi formeaza o familie. Habar nu avem daca YASAR a aflat vreodata ca iubita lui ATA de e  acum sotia sa purta in pantece  copilul lui ATA.

Poate  de dor si disperare ca nu si-a putut trai iubirea frumoasa  fata moare. YASAR este devastat. A ramas singur cu  un copil. Acest copil  este rodul iubirii dintre  fata si ATA.

Dar YASAR este tatal ce va creste copilul lui ATA. Copilul este o fata  care mostenise frumusetea si sensibilitatea mamei.

Se numeste AYSE si este personajul in jurul caruia va gravita totul de aici incolo.

AYSE copilul lui ATA acest personaj va fi interpretat de actrita CANSU TONSU. Nu e bruneta SILA aka CANSU DERE di SILA si BORAN.

Singurele coincidente intre superba CANSU DERE si  actrita din INGERI SI NOBILI este prenumele si faptul ca este bruneta la fel ca mai experimentata CANSU DERE.

Cand aude de impasul financiar in care se zbatea ATA YASAR considera  ca a sosit momentul razbunarii.
poveste serial ingeri si nobili acasa tv

YASAR vrea sa se razbune pe ATA. Aflase oare ca femeia pe care o iubise purta in pantece copilul lui ATA?

De aceea YASAR cumpara  casa si afacerea celui mai bogat om  exact ATA cel care ii fusese si sef si prieten . Si rival in dragoste.

Pentru ca ATA si iubita lui nu vedeau nimic imprejur asa ATA nu a inteles ca YASAR era indragostit de fata pecare el o iubea.

Un destin nefericit ii desparte pe cei doi si fiecare isi vede de drum. ATA se recasatoreste si  iubita lui ATA accepta sa devina sotia lui YASAR.

Ce rol va juca oare AYSEN fata lui ATA in fapt fata lui YASAR in acte ?

YASAR si fata lui AYSEN locuiau la ISTANBUL Aici ei incearca sa incepa o viata noua. Cum este AYSEN?

AYSEN este o fata tanara si frumoasa. Nu este doar frumoasa ci si educata si cu o personalitate fermecatoare.


Fragment episod sezonul 1 Ingeri si Nobili

AYSEN nu vazuse orasul ISTANBUL si era extrem de incantata atunci cand afla ca ea si tatal sau se vor muta in alt oras.

Si asa ajung sa traiasca in casa lui ATA noul proprietar YASAR si fiica sa AYSEN. Ei acum e acum pai d ece credeti ca  englezii au redenumit titlul original in TODAY S PALACE OWNER?

De cum ajung in noua lor casa YASER si AYSEN totul se va schimba. In primul rand tota lumea este fermecata de frumoasa AYSEN.

Inocenta si frumusetea fetei aveau sa cucereasca  lumea. Plus ca frumoasa AYSEN e comunicativa fara fite si vesela.

E ca un canar al carui tril incanta publicul.

Venirea lui AYSEN va aduce schimbari in viata celor care traiau in acea comunitate a atelierului de bijuterii.

Calitatile lui AYSEN ii impresioneaza si pe vecini.

Unul dintre acesti vecini este SAVAS personaj interpretat de actorul SERHAT TEOMAN. Altul este FATIH  adica actorul ALI ERSAN DURU. SAVAS se va indragodti iremediabil de frumoasa AYSÉN.

Ce va face AYSÉN intr-un oras nou? Cum se va adapta in tumultul unui oras pe care il vazuse doar in  fotografii? Va reusi sa se adapteze?

Este periculos sa fii o fata  inocenta intr-un oras cu ispite si tentatii si pericole. Ii va aduce inocenta necazuri lui AYSEN? Va suferi va iubi ?

Il va cunoaste pe adevaratul tata biologic?

La un moment  AYSEN urmeaza sa devina noua priprietara a casei lui ATA. Ce se va intampla cu YASAR? Va uita  de razbunare?

Oare inocenta ii va aduce prejudicii lui AYSEN?

De ce vrea SAVAS sa se razbune?  Si cum va proceda cand se va indrgosti de AYSEN? SABAS este ros de sentimentul razbunarii dar cel mai mult il doare ca o iubeste pe AYSEN.

Va place actiunea telenovelei "INGERI SI NOBILI? In fapt frumoasa poveste a telenovelei este o reinterpretare moderna a cunoscutului basm CENUSEREASA. DRAGOSTE, ACTIUNE, DRAMA toate se contopesc in actiunea povestii.

Ce se va intampla cu AYSEN noua proprietara a CASEI ca un PALAT? Cum se impletesc destinele celorlalte personaje cu a lui AYSEN?

Asta trebuie sa descoperiti in noua telenovela numita in original BUGÜNÜN SARAYLISI aka TODAY S PALACE OWNER aka "INGERI SI NOBILI".

Noua telenovela va fi difuzata la ACASA TV incepand cu 14 decembrie 2015.

Timp sufiecient sa va obisnuiti cu personajele si sa decideti daca aceasta noua telenovela turceasca va fi pe placul vostru. merita sa urmarim jocul unor actori cu care nu ne-am mai intalnit pana acum.

De ce INGERI SI NOBILI?  Inca putin zabava . Din 14 decembrie veti afla raspunsurile. Cine va avea castig de cauza ?

In primul rand  noi. NOI PUBLICUL. Pana in 14 decembrie ne delectam cu eroii din KURT SEYIT VE SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI.

Nu asa ca nu va-a trecut de YAMAN si MIRA , MERT si fluturasul ?

Dragilor cred ca cei de la KANAL D  nu vor avea curajul sa redifuzeze sezonul al doilea al serialului care ne-a cucerit.

Pentru ca asta ar readuce  in ochii publicului gafa conducerii celor de la KANAL D.

Nu asteptati explicatii. Pe sistemul SEFUL are  mereu dreptate noi publicul ne pozitionam in rolul subalternului.

Si spunem DA, SEFU aveti dreptate.

"NICI NU VREM SA REVEDEM sa IL VEDEM din nou pe YAMAN." E problema subalternului sa gaseasca noi modalitati de a se relaxa. Si de a uita ce i-a cerut stapanului sef.