R2D2 si C3-P0 Iohannis si Ciolos cei doi androizi care si-au luat tara inapoi

Ne-am luat tara inapoi? Se implineste 1 an de cand revolutia Facebook a dus la inscaunarea sasului (ca neamt nu este!) Klaus Iohannis in fotoliul de Presedinte al Romaniei!

La aproape 1 an de la descalecarea teutonului de Sibiu, Romania are si un nou Prim-ministru in persoana francofilului Dacian Ciolos. Plus un viitor Guvern de tehnocrati birocrati, in care avem un electronist la Justitie si un jurist la Ministerul Energiei (Vlad Grigorescu).

Si bineinteles am fost la un pas sa avem un tanar rezident la medicina in varsta de 28 de ani, model de succes si amator de veverite moarte purtate pe cap, ministru la Sanatate.

E bine? Este rau?

Asta vor romanii? Nu pare a fi mai mult decat o maimutareala patetica care va face mult rau acestei tari si asa greu incercate.

Imaginea de mai jos, face mai mult decat o mie de cuvinte cu talent alese.


Si daca tot ne delectam cu o parodie, intr-un pamflet pe care nu credeam al scrie vreodata, concluzia este ca Presedintele Iohannis a ajuns sa aiba Guvernul SAU.

Cu toate ca acum 3 ani romanii au VOTAT democratic componenta Guvernului pe care si l-au dorit. Cu binele si relele lui, dar democratic ales prin vot popular.Iata cum ar decurge, ipotetic desigur, o sedinta intre Presedinte si Prim-ministru!

Este evident ca trebuie sa fii un cavaler Jedi pentru a penetra in profunzime dialogul dintre cei doi!