Program LIDL, CORA, CARREFOUR, AUCHAN 1 decembrie 2015 - Program Manifestari Alba Iulia

Mai este putin si vine minivacanta care va incepe sambata 28 noimebrie 2015 si se va termina pe 3 decembrie 2015. Asta pentru ca zilele de 30 noimebrie (Sf. Andrei) si 1 decembrie (Ziua Nationala) sunt sarbatori nationale.

Chiar daca acestea sunt zile libere pentru majoritatea romanilor, iata ca cei care muncesc in marile magazine, hyper si supermarket-uri, nu se vor bucura de aceasta situatie pentru ca ei vor muncii in aceste zile.

Orar program magazine 30 noiembrie - 1 decembrie 2015. Program manifestari ALBA IULIA.

Orar magazine si supermarketuri de la LIDL, Real, Carrefour, Kaufland, Profi, Billa, Auchan - PROGRAM - Supermarket-urile de la Iasi la Timisoara, de la Bucuresti la Constanta sunt deschise de in data de 30 noiembrie si 1 Decembrie 2015.

program auchan cora carrefour 1 decembrie 2015

Asadar unii vor sa sarbatori prin munca Ziua Nationala a Romaniei in timp ce altii vor da o fuga pe Valea Prahovei pentru a se relaxa sau se vor ingramadi pe langa cazanele pline cu fasole cu ciolan, cazane nelipsite de la manifestarile organizate cu acest prilej de autoritati.

Asadar daca vreti sa va umpleti frigiderele de la hypermarket sau sunteti dependenti de iesirea la MALL, notati-va in agenda ca toate Mall-urile din Bucuresti, Cluj, Iasi etc. au trecut in program DESCHIS pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2015.

De la Promenada la Mall la Mall Baneasa toate va asteapta cu mic si mare sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia de Ziua Nationala a Romaniei.

Orarul Oficiilor postale PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise de Ziua Nationala a Romaniei si pe 30 noiembrie 2015.

PROGRAM MANIFESTARI 2015 ALBA IULIA

Cea mai mare parada militara organizata pana acum in orassul Marii Uniri, Alba Iulia, un eveniment spectaculos, la care vor participa aproximativ o mie de militari si cadre MApN si MAI.

Vor participa la parada militara de la Alba Iulia 100 de autovehicule militare de lupta si, daca vor fi conditii meteo favorabile, veti avea ocazia sa admirati avioanele MiG 21 Lancer si elicopterele IAR 330 Puma SOCAT.

program manifestari 1 decembrie 2015 alba iulia

Veti asista la momente solemne, ca depunerea coroanelor si primirea soliilor, prin care veti aduce un omagiu eroilor nationali.

Veti avea parte de o masa populara, cu preparate traditionale, în Cetatea Alba Carolina, precum si de un concert cu muzica populara.

Veti putea opta si pentru participarea la un concert al trupei Voltaj, organizat, de asemenea, pe data de 1 decembrie 2015.

Intrucat se împlinesc 300 de ani de la ridicarea Cetatii Alba Carolina, în jurul datei de 30 noiembrie va avea loc si un concert al Corului National de Camera Madrigal.

In 2015, la evenimentul dedicat Marii Uniri din Alba Iulia din program vor lipsi artificiile, în semn de solidaritate cu victimele tragicului eveniment din Colectiv.