Pielea cu porii dilatati ingrijire si tratament cosmetic prin PEELING medical

PEELING medical 'vedeta' tratamentelor cosmetice care promite sa va scape de porii dilati si problemele care le genereaza.

Din cauza secretiei abundente porii se dilata si pielea capata cu varsta aspectul punctat de pori alunei "coji de portocale".

Dilatarea porilor este un proces lent, el poate fi prevenit cu rabdare si perseverenta pentru a nu se ajunge in faza in care devine un proces ireversibil.

Ameliorari tenului cu porii dilatati se obtine prin folosirea de lotiuni astrigente, de care insa nu trebuie sa se faca abuz, deoarece ele aspresc pielea, iar efectele nu sunt decat de durata scurta in timp.

Rezultate bune in tratamentul pielii cu porii dilatati se pot obtine prin folosirea cu regularitate a mastilor cosmetice astrigente.

Daca starea pielii este grava si nu poate fi ameliorata, se poate recurge la PEELING.
tratament peeling ten cu porii dilatati

Peeling-ul consta in aplica diverse produse chimice pe piele pentru a o descuma. Se realizeaza astfel prin procedeul de peeling caderea unor straturi ale epidermei mai mult sau mai putin profunde, in raport cu procedeul folosit.

Dupa aplicarea produsului de peeling, epidermul se congestioneaza ca dupa o expunere prelungita la soare. In zilele urmatoarele terapiei prin peeling pielea capata un aspect brun-murdar si incepe sa se cojeasca.

Foarte important este ca in aceasta perioada de aproximativ 10 zile sa nu expunem obrazul la actiunea factorilor atmosferici si de aceea e bine sa nu parasim locuinta.

Procedeul da rezultate si in cazul unui obraz cu pete rebele, cicatrice etc. cu conditia sa nu fie facut peeling-ul dupa tehnici personale, ci numai in urma prescriptiei medicului dermatolog si sub stricta supraveghere de specialitate.
MAI POTI CITI