Pareri FORCAPIL capsule cu vitamine si aminoacizi pentru un par sanatos si frumos

Compania franceza ARKOPHARMA a lansat si in Romania produsele pentru par si unghii FORCAPIL ,cunoscute pe numeroase piete si sub denumirea comerciala ARKOCAPIL, prilej cu care vom incerca sa ne facem o parere despre compozitia, indicatiile si eficienta acestui cocktail de vitamine si amonacizi.

FORCAPIL capsule pentru par si unghii au la baza o formula ultra-completa care combina complexul de vitamine B (vitamina B5 – acid pantoteic, vitamina B6 - piridoxina, B8 - biotina, B9 – acid folic) cu vitamina D3, minerale si aminoacizi, precum Cisteina si Metionina, prezente deja în firul de par, cu scopul de a-i mentine intacta frumusetea, forta si vitalitatea esentiala.
pareri forcapil capsule pretul unui par sanatos si frumos

Forcapil capsule actioneaza eficient in cazul tuturor formelor de cadere a parului, indiferent de cauza acestui fenomen: stres, oboseala, regimuri alimentare dezechilibrate, deficit de vitamine, cantitate excesiva de sebum la nivelul pielii capului, etc.

Forcapil capsule este un produs natural indicat pentru a restabili vitalitatea si stralucirea parului, precum si pentru intarirea unghiilor.

Revenind la compozitia capsulelor de FORCAPIL spuneam acesta cuprinde si doi aminoacizi esentiali pentru vitalitatea si sanatatea parului si a unghiilor.

Metionina si cisteina sunt aminoacizi cu continut de sulf, fundamentali pentru frumusetea parului.

Metionina este un aminoacid precursor al sintezei cheratinei (sinteza intensificata de vitamina D3).

Cisteina se gaseste in par, keratina si insulina. Cisteina este prezenta in piele, o face mai flexibila, si in colagen protejand aceste tesuturi de distrugeri. Cicatricele se formeaza de obicei cand nu avem destula cisteina in organism.

Vitamina B6 (piridoxina) este esentiala pentru metabolizarea proteinelor si aminoacizilor, si în special a acelora care contin sulf (cisteina si metionina). Este recomandata administrarea suplimentului de vitamina B6 în combinatie cu suplimente ale acestor doi aminoacizi care contin sulf.

Vitamina B9 (gasita sub denumirea de acid folic), participa la sinteza normala a aminoacizilor. Tocmai de aceea Forcapil® combina vitaminele B6 si B9 cu cisteina si metionina. 

Vitamina B8 (denumita si vitamina H sau biotina) ajuta la mentinerea parului frumos, matasos, puternic, stralucitor si sanatos.

MOD DE ADMINISTRARE FORCAPIL CAPSULE

Se administreaza cate 2 capsule de Forcapul pe zi, dimineata, pentru o perioadade 2-4 luni! 

Se recomanda administrarea cu un pahar mare cu apa! 

In mare parere este ca Forcapil este un supliment alimentar care se poate dovedi util in mentinerea sanatatii si frumusetii parului si unghiilor. 

Si nu uitati! Suplimentele alimentare nu inlocuiesc in niciun caz un regim alimentar diversificat si echilibrat si un mod de viata sanatos! Comentariile sunt inchise