Pareri DETRICAL comprimatele cu Vitamina D3 pentru imunitate si oase puternice

Zdrovit aduce in Romania suplimentul alimentar DETRICAL. Comprimatele de Detrical 2000iu contin Vitamina D3 o vitamina foarte valoroasa pentru sanatatea organismului uman care este apreciata pozitiv in comentariile si opiniile de pe forumuri.

Parerea stiintifica este ca vitamina D3 ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Compozitie Detrical comprimate: 1 comprimat de 320 mg contine: 50 mcg vitamina D3 (1000% DZR).

Detrical este un produs destinat exclusiv adultilor si se administreaza 1 comprimat pe zi.

O cutie de Detrical Zdorvit contine 60 comprimate filmate si are pretul de 26 de lei (pretul poate varia in functie de farmacie).

pareri detrical zdovit cu vitamina d pentru imunitate
Vitamina D ajuta la o mai buna absorbtie a calciului din alimente. In cazul varstnicilor, o doza zilnica de vitamina D ajuta la prevenirea fracturilor si împiedica fragilizarea oaselor.

Exista dovezi medicale concrete ca vitamina D poate fi un ajutor de nadejde în prevenirea si tratarea multor forme de cancer, de la cel de colon, de sân sau de prostata.

De asemenea, nivelurile scazute de vitamina D ar putea contribui la aparitia declinului cognitive specific imbatranirii.

Dar exista si reversul medaliei. Un nivel prea crescut de vitamina D poate creste riscul de cancer pancreatic, asta daca nu se  un regim alimentar echilibrat, nu ne pastram greutatea în limitele normale si cadem prada sedentarismului.

In timp ce luati suplimente alimentare care contin vitamina D3, trebuie evitat consumul altor suplimente de vitamine sau minerale sau sa le folositi numai dupa ce ati consultat medicul.

Evitati utilizarea antiacidelor, iar daca nu puteti sa le excludeti, consumati-le numai pe cele prescrise de medicul dumneavoastra. Mineralele continute de anumite antiacide pot provoca reactii adverse grave, daca sunt luate impreuna cu suplimentele de vitamina D3.
MAI POTI CITI