BIOGRAFIE RALUCA PRUNA: CV de inalt functionar al Comisiei Europene propusa Ministru al Justitiei

Soc si groaza!!! Ciolos a schimbat schimbarea modificarii! RALUCA PRUNA este nominalizarea la sefia Ministerului Justitiei si NU Mihai SELEGEAN. Asta daca mai puteti intelege ceva :)

Asadar, sa vedem care este biografia Ralucai Pruna, ce din CV o recomanda la functia  de Ministru al Justitiei.

Conform CV-ului avocatul Raluca Pruna Alexandra este licentiata în Drept si Filosofie si are un master în Stiinte Politice, împreuna cu diferite alte burse la doua universitati din Budapesta.

Fratele Ralucai Pruna este procurorul Mihai Pruna! 

Raluca Pruna a lucrat la delegatia Comisiei Europene din Romania, pe vremea cand aceasta era condusa de Jonathan Schelee, si a fost presedinte al Asociatiei Române pentru Transparenta.

In acest moment Raluca Pruna este sefa Directiei Generale Justitie a Comisiei Europene.

cv raluca pruna biografie de functionar ue ajuns ministru de justitie

Raluca Pruna  este membru fondator si fost presedinte în exercitiu al „Transparency International” Romania, precum si membru fondator al Asociatiei „Societatea pentru Justitie”.

Avocat înscris în Baroul Bucuresti, Raluca Pruna are un master în stiinte politice.

Ea a obtinut burse la universitatile „Paris VII” si „Central European University”, Budapesta, universitate finantata de George Soros.

Un detaliu important din viata Ralucai Pruna poate fi faptul ca acesta a reclamat in 2010 la Parchet faptul ca semnatura de presedinte al Transparency International ar fi fost utilizata in fals.

Parchetul de pe lînga Curtea de Apel Bucuresti a reusit sa confirme acest lucru: „In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca adresa nr.1032789/02.02.2006 a Transparency International România nu a fost semnata de catre Pruna Raluca Alexandra“.

Dosarul s-ar fi inchis, insa Raluca Pruna ar fi facut o contestatie, fiind vizat directorul executiv al Transparency International, Victor Alistar.  Insa lucrurile pana la urma au ramas in coada de peste.

Asadar avem de a face din nou cu o fosta ONG-ista, de data aceasta cu studii juridice, birocrat de Bruxelles, care este dorita de tandemul Iohannis / Ciolos ca Ministru al Justitiei.

Sa vedem cum vor evolua lucrurile... insa este evident ca toata afacerea cu guvernul de "tehnocrati"este de un amatorism rar vazut.