Treceți la conținutul principal

Biografia actorului BIRKAN SOKULLU aka PETRO BORINSKI din telenovela IN DRAGOSTE SI RAZBOI

WIKI BIRKAN SOKULLU Cine este BIRKAN SOKULLU ? Este actorul care da viata personajului PETRO BORINSKI in telenovela KURT SEYIT VE SURA aka IN DRAGOSTE SI RAZBOI.

Va place de PETRO BORINSKI prietenul "LUPULUI "SEYIT EMINOF?

Ne-am gandit sa aflam cate ceva din biografia  acestui actor care ne atrage atentia in telenovela care ne-a cucerit de la primele episoade.

Nu va lasati inselati  de caracterul odios al personajului PETRO BORINSKI, e clar ca BIRKAN SOKULLU joaca extraordinar. In realitate este o mandrete de barbat si este extrem de indragit de fani.
Biografie actor BIRKAN SOKULLU In dragoste si razboi

BIRKAN SOKULLU are inaltimea de 6 feet and 3 inches adica 1.90 m. Atunci cand apare undeva  toata lumea intoarce capul. Este unul dintre CEI MAI FRUMOSI ACTORI turci ce a figurat in toate topurile de frumusete dintotdeauna.

Presa turca spunea ca BIRKAN SOKULLU alaturi de scumpul CAGATAY ULUSOY al nostru indragit YAMAN si desigur BALI BEI aka BURAK OZCIVIT ei sunt tripleta de aur ce tind sa ii "fure" titlul de "PRINTUL TURCIEI" actorului MEHMET AKIF ALANKURT neuitatul BORAN din PUTEREA DESTINULUI.

Nascut la ISTANBUL in zodia BALANTEI la 6 octombrie 1985 BIRKAN SOKULLU a activat pe podiumurile de moda a aparut in "shooting-uri" in reviste ca VOGUE si nu numai.

Este si un sportiv talentat. Nu stiaiti ca a jucat o perioada ca baschetbalist  de performanta? Frumos, talentat, sociabil  era candidatul perfect pentru rolul lui PETRO BORINSKI.

Sa trecem in revista filmografia tanarului actor. Sa stiti ca fara mustata nici nu il recunoasteti. Pare o cu totul alta persoana. Cu mustata sau fara ramane un actor  taelntat si chipes.

FILME CU BIRKAN SOKULLU

2008 ANGELS BLESS YOU personaj MELEKLER

2008 KORUSUN personaj LEVENT

2008- LITLLE WOMEN aka KUCUK KADINLAR personaj AYOZ

2008 ELIF personaj MUSTAFA

2010 LITLLE SECRET aka KUCUK SIRLAR personaj DEMIR

2013 FATIH

2014 KURT SEYIT VE SURA personaj PETRO BORINSKI

Wiki BIRKAN SOKULLU serial In Dragoste si in razboiCelebritatea de care se bucura actorul turc a trecut granitele tarii sale. Actorului i s-a propus sa joace tocmai in AMERICA ude va aparea alaturi de CHRISTIAN BALE si OSCAR ISAAC intr-un film ce va fi dedicat fenomenului genocidului armenilor.

Faptul ca BIRKAN SOKULLU este cunoscator si vorbitor al limbii engleze  i-a facut pe americani sa il accepte si asa biografia sa profesioanala a capatat noi directii.

Fara cunoasterea temeinica a limbii engleze niciun actor din orice colt al lumii nu poate fi acceptat la un casting.

Pe langa limba turca si engleza BIRKAN vorbeste si limba sarba. In 2003 frumosul BIRKAN a fost declarat castigator al medaliei de bronz adica locul al treilea la concursul BEST MODELS OF TURKEY.

BIRKAN SOKULLU a absolit sectia de RADIO si COUNICARe al UNIVERSITATII MALTEPE.
Atunci cand a vazut ca actoria tinde sa ii devina meserie full time BIRKAN s-a pus cu burta pe carte si a urmat cursuri de actorie  la FULL MOON SOYSERT.

Cum credeti ca sta la capitolul dragoste un barbat ca BIRKAN?  S-a indragostit de frumoasa ASLI ENVER o actrita stabilita si ea in TURCIA si nascuta la LONDRA.

BIRKAN SOKULLU si ASLI ENVER s-au casatorit in 13 iulie 2012. Impreuna erau unul din cele mai frumoase cupluri de actori din TURCIA. Nu stim ce s-a intamplat intre cei doi dar s-a ajuns la divort.
Biografia BIRKAN SOKULLU actor turc si model

Anul asta la 26 august s-a pronuntat divortu; intre cei doi. Asadar BIRKAN  SOKULLU a redevenit un barbat liber. Probabil ca acum este intr-o perioada in care inceraca sa isi gaseasca echilibrul.

Nu este usor sa treci peste un divort. Dar la cum arata BIRKAN suntem sigure ca nu va trece mult timp si soarele iubirii va straluci din nou pe strada sa.
Cert este ca frumosul si talentatul BIRKAN SOKULLU si-a castigat locul in inima publicului si a criticilor.

WELL DONE, MR. BIRKAN SOKULLU ! Deja in ROMANIA multe domnisoare s-au indragostit de dumneavoastra.

Actor si model, talentat, profesionist si ambitios, da el este MR. BIRKAN SOKULLU one of the most handsome men in TURKEY!

Fara mustata este mult mai sexi. Voi ce  spuneti de el fetelor?