ADEVARUL din spatele atacurilor de la PARIS o VINERI 13 care cu adevarat merita numele de BLACK FRIDAY

Trist insa adevarat, chiar foarte ADEVARAT, 2015 a inceput cu atacurile de la sediul revistei CHARLIE HEBDO  si se termina (oare chiar se termina?) cu nebunia sinucigasa care a dus la peste 100 de morti in Orasul Luminilor, capitala Frantei, PARIS.

Criminalii din Statul ISLAMIC (?) au produs un HAOS mortal pe strazile din PARIS. Morti, raniti, printre care si doi cetateni romani si... Si care este finalitatea acestor actiuni incalificabile?

Sa aduca incertitudinea si frica permanenta in EUROPA? In EUROPA care ii primeste ingaduitoare si intelegatoare pe sutele de mii de migranti veniti din zonele de conflict, acolo unde Statul Islamic aduce moarte si crime impotriva civilizatiei.

Cu siguranta or sa apara sute de teorii ale conspiratiei, chiar au aparut, care gaseasca cele mai traznite si nebune ipoteze despre atacurile de la Paris, dar aceasta tragedie cu siguranta are in spate motive si intentii care scapa usor omului de rand.


De ce Franta? De ce PARIS-ul? Francezii sunt o prezenta militara nu asa de importanta in Siria si Irak, acolo unde se duce un razboi crancen impotriva SI.

De ce nu au atacat criminalii de aseara Moscova? Mai ales ca prezenta militara a rusilor in zona este de cateva saptamani foarte importanta si semnificativa? Sa isi fi dat seama ca Europa este slaba si neputincioasa la astfel de crime miselesti?

Sunt simple intrebari, care cu siguranta nu isi vor gasi raspunsurile asa de usor. 

Ce este cu adevarat important este evolutia viitoare a acestor atacuri miselesti. Cum autoritatile din statele Uniunii Europene vor gestiona aceasta amenintare tacuta dar atat de letala.

Vom fi nevoiti sa ne schimbam cat de curand modul de viata? Vom ceda sub presiunea pusa de actiunile unor minti nebune care par venite din Evul Mediu si care imprastie doar distrugere pura si nu progres si dezvoltare.

Sa fie Vineri 13, 2015 inceputul unei CRUCIADE moderne?