Obiective turistice Hersonissos, atractii turistice in Hersonissos Mareblue Village & Aqua Park

Obiective turistice din Hersonissos, atractii turistice de vizitat in Hersonissos Mareblue Village & Aqua Park

Se spune ca insula Hersonissos este un singur oras, dar de fapt cuprinde mai multe sate cu o atmosfera distincta fiecare.

Astazi, insula Hersonissos este foarte bine organizata si este cea mai populara destinatie turistica din Creta.

Hersonissos ofera un confort de cea mai buna calitate, facilitati pentru conferinte si locuri de o rara frumusete naturala.

In partea de nord a insulei, in special in Limin Hersonissou (portul Hersonissos) si Analipsi, veti gasi un resort turistic luxos, oferindu-va o mare varietate de hoteluri si apartamente de inchiriat.


Mareblue Village & Aqua Park, Hersonissos, Creta, Grecia

Hersonissos este unul dintre cele mai bune locuri pentru masa turistica, care ofera plaje de nisip, optiuni pentru a servi masa, cluburi de noapte si multe alte acivitati, cum ar fi sporturi marine, golf, parapanta, scuba diving, mountain bike etc.

Tot aici veti gasi si cateva ramasite interesante ale cladirlor romane, pe care le poti vizita in partea de nord a insulei.

Situat in statiunea de Ammoudara, aproape de Iraklion si aeroportul sau international, Mare Blue Neptuno Beach se afla la noua kilometri de plaja de nisip.

Dispunand de 110 camere, inclusiv cele duble / twin si de familie prezentate în film, hotelul Mareblue Village & Aqua Park ofera cazare in camere cu TV satalite, DVD player, halate de baie in camere etc.

Camerele sunt grupate in vile cu design traditional grecesc si care sunt inconjurate de gradini frumos amenajate. In cladirea principala oaspetii vor gasi receptie, bar principal, lobby si restaurant.

cazare Mareblue Village   Aqua Park  Hersonissos
Atractii turistice in Hersonissos
Un minimarket, o discoteca si un teatru in aer liber, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, fitness, centru spa, acces internet,  sunt,  de asemenea, la dispozitia clientilor.

Restaurantul de la piscina Mareblue Village & Aqua Park ofera preparate din bucataria internationala in timp ce barul de la piscina serveste gustari in timpul zilei si bauturi pana tarziu în noapte
MAI POTI CITI