ILUZII OPTICE BELEA! Orasului din NORI sau revenirea lui Isus pe Pamant cu ajutorul hologramelor!


Iluzie optica sau conspiratie mondiala? Publicatia online The Telegraph a prezentat un scurt filmulet in care se vede filmata apritia unui oras in... NORI!

Intreaga poveste cu aspecte magice s-a intamplat in China. Mai precis locuitorii din orasul FOSHAN au fost martorii unui eveniment care i-a speriat pe multi dintre ei. Aparitia misterioasa a oferit privitorilor imaginea perfecta a unui oras cu zgarie-nori bine conturati pe cer, cu numeroase detalii observabile foarte usor cu ochiul liber.

Oamenii de stiinta si meteorologii au explicat ca aceasta iluzie optica a 'orasului din nori' reprezinta doar o reflectare a imaginilor obiectelor aflate la mare departare printr-un fenomen numit Fata Morgana, binecunoscut celor care traverseaza deserturile Pamantului.

iluzie optice de belea cu nori si orase plutitoare

Explicatia stiintifica din spatele acestei iluzii optice a fost de mult explicata de oamenii de stiinta: la baza acestei iluzii optice stau temperaturile diferite ale straturilor de aer în raport cu distanta fata de sol.

O inversiune termica, astfel incat stratul de aer superior este mai cald decat stratul de aer inferior, conduce la recompunerea imaginii obiectelor la distante mari, pe baza fenomenului refractiei (schimbarea directiei luminii in medii cu indici de refractie diferiti).Vezi cum arata iluzia cu orasul plutitor din China

Insa se pare ca stiinta nu poate multumii pe toti. Multi dintre cei care au participat in mod direct la acest eveniment si destui dintre cei care au vazut filmuletul cu "Orasul din nori" sunt fermi convinsi ca au asistata la o manipulare groaznica din partea fortelor oculte care vor sa stapaneasca planeta.

Acesti adepti ai consipratiilor universale considera ca acesta iluzie optica cu orasul bine profilat deasupra norilor nu a fost una naturale, ci artificiala.

Iar responsabila ar fi NASA  care ar pregati o falsa revenire a lui Isus  pe Pamant cu ajutorul tehnicii holografie si atunci experimenteaza peste tot in lume pentru asi perfectiona tehnologia.

Dupa ce veti fi vazut video-ul cu iluzia optica a orasului din nori din China ce credeti? Iluzie optica banala sau experiment infricosator?  Ori de ce nu... o lume paralela?
Comentarii