COAFURI 2016: in 2016, parul scurt este ‘must have-ul’ tunsorilor si coafurilor la moda

COAFURI 2016 Tunsorile scurte si agresive, pe alocuri de inspiratie masculina, sunt noul trend pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc un look fresh, cool, adecvat unei societati moderne, cu tenta minimalista.

Domnitele care nu vor sa-si tunda scurt parul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice.

Noul bob e mai texturat ca niciodata, simetric ca forma, dar cu un breton foarte, foarte scurt.

Nu este o noutate ca majoritatea tunsorilor scurte au un avantaj foarte mare pentru femei – cu ajutorul unor astfel de look-uri, femeia are posibilitatea de a arata vizual mai tanara decat este de fapt.

coafuri 2016 tunsori bob par scurt la moda

In plus, este mult mai simplu sa ai grija de o tunsoare scurta si par scurt decat de parul lung.

COAFURI 2016 In ceea ce priveste coafurile de ocazie sau cocurile, la mare cautare vor fi cu siguranta coafurile cu par foarte mult tapat si exagerat, o amestecatura de messy hair si culoare puternica.

In 2016 cu siguranta nu vor lipsi nici adaosurile de par, acolo unde este necesar. Aceste coafuri sunt ideale pentru un cocktail si se poarta 'asortate' cu o rochie scurta si neagra.

COAFURI 2016 Chiar daca la moda vor fi tunsorile scurte, parul lung si coafurile pentru el nu au fost ignorate de stilisti.

coafuri 2016 tunsoare messy la moda anul acesta

Fie ca ai un par perfect intins, natural sau usor ondulat, nu trebui sa pierzi prea mult timp in oglinda.

Fixarea studiata a parului lung nu mai este la moda. In schimb naturaletea, combinata cu aspectul dezordonat, au facut furori pe catwalk. Parul desprins este potrivit pentru intalnirile mai putin formale, pentru o iesire cu prietenii sau pentru o seara in oras.

La birou si la intalnirile de afaceri, cocurile libere, dar si, aparent banala tunsoare coada de cal, te vor scoate din incurcatura.

Acestea ar in mare principalele tendinte pe care le vor uma in 2016 coafurile si tunsorile feminine.
MAI POTI CITI