SINAIA FOREVER 2015: Restrictii de circulatie si o TOMBOLA cu premii

Pe întreaga perioada de organizare si desfasurare a festivalului Sinaia Forever 2015 accesul autoturismelor pe bulevardul din centrul statiunii este interzis, circulatia se va desfasura doar pe varianta DN1.

Restrictiile de circulatie instituite pe perioada evenimentului #Sinaia365 sunt urmatoarele:

- B-dul Carol I, pe sectorul de drum de la Hotel International (sens giratoriu) pana la benzinaria Petrom (vis-à-vis de Casino Sinaia): de miercuri, 02 septembrie 2015, ora 08.00 pana luni 07 septembrie 2015, ora 06.00.

- Str. Octavian Goga de joi, 03 septembrie 2015, ora 08.00 pâna duminica, 06 septembrie 2015, ora 24.00.
delia concert program festival sinaia forever 2015

Pentru situatiile de urgenta care pot aparea in zona restrictionata autoritatile locale asigura accesul masinilor de interventie, ale institutiilor specializate: salvare, pompieri sau echipe interventii urgente majore: gaze, electrica, hidro.

Pentru prima data in 2015 organizatorii festivalului Sinaia Forever 2015 au dublat spatiul expozitional si interactiv.

Astfel, pe întreg bulevardul Carol I veti gasi:

- activitati culturale, o cafenea literara, acorduri muzicale, standuri de carte (aduci o carte si poti lua alta), universul Lego, demonstratii sportive si de echitatie, dans modern, animatie pentru copii, balet în aer liber, muzica si dansuri populare - Bd. Carol I - Esplanada George Enescu;

- spectacole pe toata durata Festivalului Sinaia365-Teatrul Masca;

- masini de epoca, masini de concurs, escalada, bike trial, kangoo jumps, acrobatii maini în maini, si un regal muzical (muzica clasica, jazz, rock, usoara si populara) Amfiteatru Primarie – Rond Aosta – Parcul Dimitrie Ghica.

Si sa nu uitam de TOMBOLA!

Tombola Sinaia Forever 2015 - premii surpriza oferite participantilor care vor lasa talonul completat în urna amplasata la Centrul de Informare Turistica.

La ridicarea premiilor, participantii trebuie sa faca dovada (cu sase poze de tip selfie) ca au parcurs sase activitati/locuri diferite din festival.
MAI POTI CITI