PROGNOZA METEO OCTOMBRIE, NOIEMBRIE, DECEMBRIE 2015: Cald, Frig si Precipitatii


Prognoza meteo pe trei luni. Vremea se va raci la finalul anului 2015. 

Se pare ca iarna soseste mai repede decat se prognozase si vremea se va raci in toata tara.

Insa, inainte de a va prezenta prognoza pe 3 luni (octombrie, noimebri si decembrie) iata cum va fi vreme in urmatoarele zile.

Meteorologii anunta temperaturi scazute pentru zilele urmatoare. In cea mai mare parte a Romaniei va ploua, vantul va sufla slab si moderat, iar vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru sfarsitul lunii septembrie 2015.

Temperaturile vor scadea in ultimele zile ale lunii septembrie 2015 si inca de luni 28 septembrie putem vorbim de o vreme rece, în cea mai mare parte a Romaniei.

progonoza meteo vremea pe 3 luni decembrie noiembrie octombrie

Daca in mod normal ar trebui sa vorbim in ultimele zile ale lunii septembrie despre maxime intre 18 si 23 de grade, luni vorbim de 11-12 grade, poate in jur de 20-21 de grade pe litoral si în Delta Dunarii.

In zilele urmatoare vremea ramane rece, cel putin pana miercuri 30 septemebrie 2015, maxime intre 12 si 18 grade.

PROGNOZA METEO PE 3 LUNI: In luna octombrie 2015, temperaturile medii lunare vor inregistra valori peste norme in sud-est si local in sudul si vestul tarii, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a Romaniei.

PROGNOZA METEO PE 3 LUNI: In luna noiembrie 2015, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptand sud-estul si local sudul si vestul tarii, unde acestea se pot situa peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limite apropiate de mediile climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand centrul si local nordul si estul tarii, unde vor fi posibile cantitati medii peste norme.

PROGNOZA METEO PE 3 LUNI: In luna decembrie 2015, temperaturile vor fi in general apropiate de mediile multianuale, iar in sud-estul si local in sudul si vestul tarii vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decat in mod obisnuit.

Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limitele climatologice in majoritatea zonelor, local in centrul tarii fiind posibile valori peste medii, iar in sud sub norme.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii