MIGRATIA "refugiatilor" poate creea EPIDEMII UCIGATOARE pentru ca elimina IMUNITATEA DE GRUP


Inainte de a analiza acest aspect, aparent ignorat atat de mass media cat si de factorii importanti de decizie din Europa, sa vedem ce este IMUNITATEA DE GRUP si cum pot "refugiatii" sa produca o epidemie mortala in Europa.

Imunitatea de grup (herd sau community immunity) este fenomenul care apare atunci cand un numar critic de membri ai unei populatii este imun la o anumita boala infectioasa.

Epidemia nu mai are cum sa se raspandeasca fiindca pur si simplu nu gaseste suficiente gazde în care sa se instaleze.

Astfel sunt protejati si membri populatiei care nu-s imuni.

Asadar, imunitatea de grup este in stransa legatura cu numarul de membrii imuni ai unei populatii!!!

migrantii refugiati vor declansa o epidemie groaznica in europa 01
Epidemiile ucigatoare astepta pe peroanele garilor unde dorm refugiatii
Numarul mare de "migranti" care navalesc asupra Europei in aceste zile ar trebui sa puna pe ganduri nu numai pe politicieni si economisti ci si pe medici!

Multe boli grave au fost eradicate in Europa. Alte boli sunt tinute sub controla prin vaccinarea populatiei si aparitia Imunitatii de Grup.

Poliomielita, tetanosul, difteria (boala cu o mortalitate foarte mare), infectia cu haemophilus influenzae, care este, de asemenea, foarte severa, cu meningite asociate cu sechele, precum si boala pneumococica sunt in acest moment controlate in mod eficient.

Insa... aparitia unor mase MARI de oameni intr-un timp foarte SCURT, poate distruge IMUNITATEA DE GRUP.

Mai ales ca acesti migranti provin din zone unde servciile medicale sunt foarte proaste sau nu exista de loc.

Ideea (ce pare desprinsa din teoria conspiratiei) ca acesti 'refugiati' moderni sunt trimisi sa invadeze si sa "cucereasca" Europa pare a avea aspecte reale. Chiar daca nu sunt inarmati, refugiatii invadatori prin simpla prezenta pot aduce moartea cu ei.

O adevarata arma bacteriologica vie si letala.

Malaria, difteria, poti fi mortale. Mai ales ca in zonele de conflict, in aglomeratiile umane unde masurile de igiena sunt precare, malaria se "simte ca la ea acasa" si evolueaza rapid.

Pericolul izbucnirii unei epidemii grave nu poate fi ignorat alaturi de pericolele economice si sociale.

Si exista in mod clar si latura religioasa. Papa Francisc nu s-a pronuntat in mod clar si concins asupra acestei probleme grave cu care se confrunta Europa, insa exista voci puternice care atrag atentia asupra potentialei ciocniri dintre religii.

Antal Rogan, liderul grupului parlamentar al FIDESZ, partidul aflat la guvernare in Ungaria, atrage atentia ca în aceasta criza a refugiatilor este amenintata ”insasi existenta Europei crestine”, relateaza MTI si Reuters.

Chiar daca Ungaria a închis Gara Keleti, mii de persoane sosesc în continuare în Germania, venind din Italia cu asa numitul “Expres al refugiatilor”. Majoritatea migrantilor sunt din Eritreea, Libia, Somalia sau Siria.

Premierul slovac Robert Fico a atacat problema cu virulenta, acuzandu-i pe mai marii Europei ca “nu spun adevarul despre imigranti”. “95% dintre acesti oameni sunt migranti economici…Nu putem sa acceptam ideea asta nebuneasca de a ni se baga migranti cu forta pe gat”.

Nu se stie cine a declansat fenomenul migratiei uriase si nici cine îl finanteaza. Cert este ca Romania va fi afectata, chiar daca nu este o tinta a migrantilor.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii