Imagini de la Festivalul Sinaia Forever 2015: prima zi de Sinaia365 intre ploaie si canicula

Sinaia365, Fesivalul, Sinaia Forever 2015 a inceput! Din 4 septembrie pana duminica 6 septembrie 2015, 3 zile de distractie, concerte si multa cultura.

Pe întreg bulevardul Carol I din Sinaia veti gasi:

• activitati culturale, o cafenea literara, acorduri muzicale, standuri de carte (aduci o carte ti poti lua alta), universul Lego, demonstratii sportive si de echitatie, dans modern, animatie pentru copii, balet în aer liber, muzica si dansuri populare – Bd. Carol I – Esplanada George Enescu;

• spectacole pe toata durata Festivalului -Teatrul Masca;

telegondola vedeta a festivalului sinaia365

• masini de epoca, masini de concurs, escalada, bike trial, kangoo jumps, acrobatii maini în maini, si un regal muzical (muzica clasica, jazz, rock, usoara si populara) Amfiteatru Primarie – Rond Aosta – Parcul Dimitrie Ghica.

centrul orasului sinaia plin de flori la festivalul sinaia forever 2015


Dupa aproape 2 ani de santier, Romania se poate mandri cu o statiune montana la standarde europene. O imagine pe care sinaienii si turistii au asteptat-o ani de zile.

Totul este sa indraznesti, sa iti doresti schimbarea si sa ai o echipa de profesionisti care sa transforme dorintele in realitate concreta.


teatrul masca umblatorii sinaia 365 2015

Organizat an de an, Festivalul Sinaia Forever a devenit o traditie. Sinaia ramane un oras de suflet, prima si ultima alegere pentru relaxare departe de marie aglomeratii urbane.

sinaia forever 2015 festivalul la inceput

Dincolo de aceste imagini ramane atmosfera pe care nu o poti trai decat daca veti veni in acest weekend la Siania sa participati la acest superb festival.
MAI POTI CITI