Hoteluri de 3 stele BUDAPESTA pentru ca un City Break este un cadou frumos in orice anotimp


Scurt WIKI despre trei hoteluri de trei stele din Budapesta pentru amatorii de city break-uri si nu numai.

HOTEL BARA Budapesta, 3 stele

Hotelul este situat in partea inverzita din Buda, la poalele dealului Gellért, langa Citadella si Castelul Buda, acest hotel ofera acces usor in centru, statia de autobuz fiind la doar 50 de metri.

Toate camerele hotelului Bara au o baie privata, un TV prin satelit si un minibar.

Restaurantul hotelului serveste preparate unguresti si internationale.

Se ofera tururi de vizitare a obiectivelor turistice, seri folclorice, excursii cu barca, un tur al Cotului Dunarii (Dunakanyar) si vizite la un spectacol cu cai Puszta pot fi organizate la cerere.

Parcarea in garaj este disponibila pentru un cost suplimentar.
cazare hotel bara trei stele  budapesta

Hotel Kings, 3 stele Budapesta

Kings Hotel este gazduit intr-o cladire renovata din secolul al XIX-lea. Hotelul  se afla in inima orasului Budapesta, in centrul Pestei, in apropiere de foarte multe atractii turistice.

Renumita strada Váci, Duna Corso, Sinagoga, Muzeul National, Piata Acoperita, Opera si Catedrala Sf. Stefan sunt usor accesibile pe jos.

Puteti alege dintre camere mobilate elegant si echipate modern, care inca mai reflecta atmosfera de acum doua secole.

Restaurantul Hotelului Kings din Budapesta elegant si ispititor, este un loc minunat in care puteti gusta delicioasa gastronomie ungureasca.
cazare budapesta trei stele hotel kings

Hotel City Ring Budapesta, 3 stele

Oferind o locatie de invidiat pe bulevardul Grand din Budapesta, aproape de Gara de Vest, Hotelul City Ring ofera acces facil pe jos la toate atractiile, localurile de noapte si insula linistita Margareta.

Cele mai apropiate statii de metrou, autobuz si tramvai sunt la doar 200 de metri, iar in imediata vecinatate a hotelului City Ring exista numeroase magazine. Veti fi inconjurat de o atmosfera placuta de familie, iar personalul amabil va va face sa va simtiti imediat ca acasa.

Dupa o noapte odihnitoare in camera cu aer conditionat, puteti incepe o zi de vizitare a obiectivelor turistice sau de afaceri cu un bogat mic dejun tip bufet.

Toate camerele hotelului City Ring din Budapesta ofera acces gratuit la internet Wi-Fi. In holul Hotelului City Ring exista un calculator cu acces la internet, care poate fi folosit gratuit.

La numai cateva minute de mers pe jos veti gasi al doilea centru comercial si de divertisment ca marime din Europa Centrala, care include si numeroase restaurante.
Comentarii