Wiki: Thylane Blondeau vs Kristina Pimenova cele mai frumoase fetite din lume sau mici vedete 'chinuite'

Thylane Blondeau si Kristina Pimenova doua fete cu biografii parca trase la indigo!

Thylane Blondeau, este fetita, de o frumusete rara, care a captat atentia si a starnit controverse dupa ce la varsta de doar 10 ani a aparut intr-un pictorial provocator în paginile revistei Vogue.

La 10 ani, fiica fotbalistului Patrick Blondeau si a Véronikai Loubry poza pentru prima pagina din Vogue.

Supranumita “viitoarea Kate Moss”, Thylane Blondeau a aparut de-a lungul timpului in cele mai importante publicatii internationale.

Thylane Blondeau Biografia Unei Fetite de 14 dezgolita de inhibitii

Cariera ei inceputa la o varsta atat de frageda a declansat insa o adevarata dezbatere internationala: parintii s-au scandalizat vazand ca un copil este sexualizat intr-un asemenea mod si lucreaza intocmai ca un adult.

Aparitiile controversate ale fetiteti in paginile diverselor reviste nu este vazuta in mod pozitiv nici de o parte a parintilor din Franta.

"Este prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil sa apari asa" sau "Parintii o manipuleaza si profita de pe urma ei" sunt cateva dintre comentariile aparute pe diverse retele de socializare.

Thylane Blondeau Poze rare seducatoare fete de 14 ani

Insa tineri si tinerele de varsta fetei o felicita si o incurajeaza pe Thylane Blondeau pentru ca este frumoasa si pentru ca a ajuns cel mai tanar model din istorie care a aparut pe coperta Vogue.

Frantuzoaica, acum în varsta de 14 ani, a fost de curand protagonista unui nou pictorial în publicatia Teen Vogue, iar imaginile demonstreaza ca aceasta s-a transformat într-o adolescenta superba care are toate sansele sa devina un nume important in lumea modei.

Thylane Blondeau nu este primul copil care isi incepe cariera la o varsta atat de mica.

Este vorba despre rusoaica Kristina Pimenova, care si-a început cariera de model de la varsta de trei ani si a semnat deja contracte cu case de moda celebre precum Armani sau Fendi.

kristina pimenova wiki biografic

Kristina Pimenova a primit titlul de "cea mai frumoasa fata din lume" din partea revistei "Women Daily Magazine" si este deja considerata cel mai tanar supermodel din lume.

Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care manageriaza cele doua pagini de pe retelele de socializare si, potrivit sursei citate, nu de putine ori a fost acuzata ca îsi exploateaza copilul sau ca fotografiile publicate cu Kristina sunt prea indecent de dezihibate.Comentarii