REVELIOANE EXOTICE 2016: Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicana in preferintele romanilor si in 2015


Printre destinatiile exotice care vor atrage de revelion 2016 si turisti romani se numara locatii ca: Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicana, Hong Kong, Las Vegas si Africa de Sud.

Specialistii in turism estimeaza ca si in 2015 vor pleca in revelioane exotice peste 3.000 de romani, numar in crestere fata de anii trecuti.

Oamenii au prins gustul acestor revelioane exotice si au inceput sa stie de ele.

Daca este sa analizam costurile unui astfel de Revelion Exotic, atunci putem spune ca cele mai accesibile vacante exotice de Revelion raman Thailanda si Republica Dominicana.

Pentru aceste destinatii turistice un pachet de Revelion 2016 de sapte nopti, cu transport si cazare la cinci stele, poate fi cumparat si cu 1.245 de euro de persoana.

destinatii exotice revelion 2016 pareri

Pretul unui pachet de Revelion 2014 in Maldive incepe de la aproximativ 4.000 de euro de persoana pentru 6 nopti de cazare la hotel de 5 stele, cu masa, transferul si biletul de avion incluse.

O alta destinatie exotica de luat în calcul este si insula Bali, Indonezia. 

Pachetul de Revelion 2016 pentru o persoana costa 2.400 de euro si include: transportul cu avionul, cu escala la Amsterdam, cazare opt nopti cu mic dejun la un hotel de cinci stele, transferuri aeroport-hotel.


Revelion Exotic Losari Hotel & Villas Bali

Ce trebuie platit în plus sunt vizele: 45 de dolari, cina festiva de Revelion: 140 de euro. Nu sunt incluse: asigurarea medicala, excursiile optionale.

Asadar daca aveti destui de bani de cheltuit pentru un Revelion, atunci renunati la Valea Prahovei, si plecati sa petreceti Revelion 2016 intr-o locatie exotica, pentru ca preturile nu sunt cu mult mai mari, insa experienta este in mod evident cu totul alta.
Comentarii