Program Sinaia365: Festivalul Sinaia Forever 2015, in primul weekend al lunii septembrie

Intre 4 si 6 septembrie 2015, Primaria orasului Sinaia organizeaza cea de-a XXI-a editie a manifestarii Festivalul Sinaia Forever, un eveniment anual cu o veche traditie.

Dupa 20 de ani si 20 de teme diferite, in anul 2015 Sinaia devine orasul tuturor anotimpurilor, iar organizatorii evenimentului  isi propun sa condenseze cele 365 de zile de vacanta ale orasului, în cele trei zile de Festival.

“In anii trecuti am încercat sa identificam temele centrale, punctele forte ale statiunii si sa construim Festivalul pe conceptul respectiv, promovand astfel activitatea sau obiectivul turistic pe care ne concentram. Astfel, am sarbatorit muntele, schiul, regalitatea sau Casino-ul. Anul acesta, Sinaia este cea mai noua si moderna statiune montana din Romania, atat datorita proiectului de reabilitare a centrului, cat si gratie investitiilor consistente in domeniul de altitudine. Sinaia365 este Sinaia tuturor anotimpurilor, este Sinaia multiplelor ipostaze, activitati si evenimente, este destinatia perfecta pentru orice zi din an. Asta credem si asta speram sa transmitem în cele trei zile de Festival.” a declarat Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

program festival sinaia forever 2015 concerte si evenimente

Anul acesta la Sinaia Forever vor canta pe scena amplasata in Parcul Ghica urmatorii artisti: Smiley, Delia, Vunk, Uddi, Vama, Tara, Faydee, Les Elephants Bizzares, Robin & The Backstabbers, Tenorii Distinto.

Bulevardul central al statiunii Sinaia va fi impartit in patru anotimpuri, iar fiecare zona va încerca sa reproduca unicitatea si atmosfera unei perioade specifice din an.

Bicicletele, schiurile, gondola, animatia stradala, baletul în aer liber, jocurile, statuile vivante, mestesugarii si, nu în ultimul rând, concertele din Parcul Ghica vor intregi atmosfera de sarbatoare a orasului Sinaia.

ATENTIE! Pe perioada Festivalului Sinaia Forever 2015, circulatia masinilor va fi oprita în toata zona centrala a statiunii, iar bulevardele centrale din Sinaia vor fi rezervate doar pietonilor si biciclistilor.
MAI POTI CITI