PROGRAM EUFORIA EFORIEI 2015: Iata ce trupe canta la Euforia Eforiei 2015

Numit “Orasul dintre ape”, statiunea Eforie este asezata pe o fasie de pamânt între Marea Neagra si Lacul Techirghiol, oferind din orice punct al orasului cate un peisaj ce e un instantaneu vizual unic.

“Euforia Eforiei 2015”, eveniment ce se desfasura în perioada 19-23 august 2015, reprezinta o alternativa de petrecere a timpului liber în luna august cu diverse manifestari culturale, întreceri sportive pe plaja si în parcuri, concerte sustinute de formatii rock sau pop pe scene amenajate pe plaja.

Turistii cat si localnicii vor avea acces gratuit la toate evenimentele care vor fi organizate ci ocazia EUFORIEI EFORIEI 2015.

Expozitia de fotografie cu tema „Istoria orasului Eforie”, a deschis editia din 2015 a evenimentului „Euforia Eforiei”, sarbatoarea din fiecare an a orasului Eforie, care se va desfasura, pana pe data de 23 august, in locuri de interes turistic din statiunile Eforie Sud si Eforie Nord.

PROGRAM EUFORIA EFORIEI 2015 cine canta la Euforia Eforiei 2015
A doua seara de sarbatoare se va încheia cu un spectacol de muzica populara, iar mâine, va avea loc concertul trupei Proconsul, la Eforie Sud. Sâmbata, la Eforie Nord, va sustine un alt concert trupa Pact by Leo Iorga & Adi Ordean.

Pentru cei interesati, programul detaliat al manifestarilor EUFORIA EFORIEI 2015 poate fi gasit pe website-ul Eforie.City, în sectiunea de evenimente, pe pagina de Facebook Eforie.City si în aplicatia mobila ORASUL EFORIE, care poate fi descarcata gratuit din App Store sau Google Play.

Si nu uitati! Istoria prinde viata sub ochi vostri. Vineri 21 August in zona Cazinoului din Eforie are loc FESTIVALUL ANTIC DACII SI ROMANII!
MAI POTI CITI