PROGNOZA METEO SINAIA FOREVER 2015 4 Septembrie - 6 septembrie 2015: Vremea la munte este ''umeda''

Erati curiosi despre cum va fi vremea la Festivalul Sinaia Forever 2015, evenimentul de TOP care se va desfasura in statiunea denumita "Perla Vaii Prahova"?

Ei bine vremea la Sinaia in perioada 4 septembrie -11 septembrie  2015 va fi ... PLOIOASA!

Conform site-ului international www.wheather.com in acesta inceput de toamna vremea la Sinaia va fi dominata de precipitatii puternice pe alocuri inregistrandu-se tunete si fulgere.

2015 este primul an in care Sinaia Forever se desfasoara in primul weekend al lunii septembrie.

Pana la cea de-a  XXI-a editie Sinaia Forever se desfasura in ultimul weekend al lunii septembrie.

Insa cum la ultimele editii a fost foarte frig si  vreme ploiasa organizatorii au hotarat mutarea datei de desfasurare a festivalului astfel incat in 2015 s-a decis schimbare locului in calendar al acestui eveniment de prestigiu.


prognoza meteo sinaia festival sinaia forever 2015
Vremea la munte SINAIA 4 - 6 septembrie 2015

Daca cei de la WHEATHER.com nu se inseala in aceasta prognoza meteo, atunci parca un "blestem" meteorologic urmareste acest festival sinaian.

Oricum ar sta lucrurile, iubitorii muntelui, iubitorii statiunii Sinaia nu vor fi opriti de acest mic impediment meteo si vor participa in numar foarte mare la SINAIA365 FESTIVALUL MUNTELUI.
Mai ales ca ii asteapta 3 zile de distractie maxima, multa muzica de calitate, spectacole in aer liber, un orasel din Lego, Teatrul Masca etc.

De o fi ploaie de-o fi vant cei care iubesc orasul  si FESTIVALUL SINAIA FOREVER vor fi prezenti .

Vorba poetului : BUCUROSI LE-OM DUCE TOATE.

vremea la sinaia septemebrie 2015 ploaie si soare

UPDATE: se pare ca prognoza meteo devine din ce in ce mai favorabila festivalului Sinaia Forever 2015. Lucru care nu poate decat sa ne bucure pe deplin!
MAI POTI CITI