Oferta cazare &relaxare la pensiunea BELVEDERE din CINCIS CERNA piscina, atv-uri si inchiriere barci


Pensiunea BELVEDERE din comuna TELIUCU, sat CINCIS CERNA este situata in zona lacului de acumulare CINCIS. Peisajele sale de poveste si diferitele posibilitati de relaxare atrag anual mii de turisti.

Faptul ca proprieatrii au reusit sa isi faca bine treaba este doar un indiciu. Asta pana ajungi aici ca nu iti vine a crede ca exista asemenea locuri minunate si la noi in tara.

E destul de dificil de ajuns aici si nu te speria de drumul de tara pentru ca acesta a fost facut impecabil e pavat pana in poarta pensiunii. O pensiune cu agrement este ceva ce nu ar trebui sa iti scape din agenda vacantelor viitoare. Zona este NEPOLUATA fonic si vizual.

pensiunea BELVEDERE din CINCIS CERNA

De la fereastra camerei tale double ai vedere partiala si panoramica asupra lacului CINCIS. Aici poti pescui,poti inchiria barci. Iubitorii sportului nautic vor fi incantati sa isi demonstreze abiliatile.

Ai acces la internet si se pot inchiria chiar si ATV-uri.

Cireasa de pe tort o reprezinta piscina si dupa atatea plimbari si excursii ce poate fi mai spectaculos ca o baie la piscina? Asta dupa ce iti vei fi indestulat papilele gustative la restaurantul pensiunii. Seara poti juca poice, remmy, sah sau pur si simplu te poti delecta cu peisajele de nepovestit.

CAMERELE sunt DOUBLE cu vedere la lac partial si costa 150.00 RON/noapte.

La camerele double cu vedere panoramica la lac pretul este de 170.00 RON/noapte.

poze camere pensiunea BELVEDERE din CINCIS CERNA

Exista o sala unde se serveste micul dejun. Parcarea este asigurata. Poti asculta muzica si te poti plimba. Nu cred ca este ceva mai romantic decat o plimbare cu barca asta dupa ce iti vei fi baut cafeaua sau ceaiul. Cat despre atractiile turistice acestea sunt din plin.

Pensiunea BELVEDERE este parca facuta pentru indragostiti si pentru cei ce pastreaza in suflet dorul de frumos. In toate formele. Fie ca poti vedea castelul CORVINILOR, AL HUNIAZILOR, biserici, muzee, galerii si manastiri cum ar fi cea de la PRISLOP.

Gazdele sunt atente si perfect pregatite sa iti ofere un sejur de" belvedere".

Bucuria este cu atat mai mare cu cat gazdele pregatesc oferta de REVELION si CRACIUN. Dar daca sunteti nerabdatori puteti suna sa aflati cand va fi gata oferta. In general toate rezervarile se fac prin proprietar.
piscina pensiunea BELVEDERE din CINCIS CERNA

Daca ar fi sa dam o nota asupra conditiilor si a peisajelor ar trebui inventata o nota mai mare ca 10!

Avem locuri minunate in tara trebuie doar sa le descoperim. Cu rabdare si curioziate.

Contact Pensiunea Belvedere                                            
Str. Lacului,  Nr. 84                                                   
CINCIS-CERNA                                                        
ROMANIA                                                                                                                     
Tel: (004) 0744 577 778, (004) 0744 788 889
Email: office@belvederecincis.ro
Coordonate GPS: N : 45° 41.5956    E : 022° 52.3125
Comentarii