MIGRANTII INVADEAZA EUROPA construind Califatul Islamic al Europei

Europa, continent cu traditie crestina, se vede nevoita sa ofere azil unui numar considerabil de musulmani. 

In acest timp, în Siria si Irak, crestinii sunt exterminati, iar bisericile crestine sunt rase de pe fata pamantului.

Te omoara in Siria? Nicio problema. Emigreaza in Arabia Saudita, in Senegal, in China. Ce pana mea vii frate in Europa crestina?

Nu poate este mai bine daca ai emigra tu in Uganda ca e pace. Du-te in Tanzania sau Madagascar. Ce pana mea e aici in Europa?!

Cu o gloata care plina la maxim de pretentii, o masa amorfa care nu aduce nimic, numai colaps economic, dezbinare sociala si toate prostiile lor cu religia si reguli. Pentru asta se simt unii indignati.

Sa se faca un referendum daca e asa zisa democratie in Europa, daca este sa primim sau nu, toate scursurile pe continentul nostru.

migranti arabi ocupa pasnic europa islamica

Era o statistica in Europa doar la nivelul nasterilor atentie în 100 ani va fi islamul religia numarul 1.

Daca e sa mai punem cati vin in numai 30 de  ani o sa zicem Allah Huakbar in loc de buna ziua.

Interesant ca majoritatea acestor imigranti NU au acte pretinzand ca le-au pierdut. 

Daca si numai unul din o suta este islamist radical, Europa a pus-o de mamaliga!Marea majoritate a acestor 'refugiati, sunt barbati tineri, in putere. Iar aceasta pare a fi o INVAZIE in adevaratul sens al cuvantului, fara uniforme si arme si cu niste europeni care pur si simplu stau ca prostii si se uita cum sunt ocupati pe zi ce trece.

Vedeti cumva in filmuletul de mai sus vreo O FEMEIE? Numai barabati nervosi si suparati care urla nervosi Allah Huakbar. Si asta se intampla in Europa, in Ungaria.

Si iata cum sub ochii nostri, se cladeste Califatul Islamic al Europei, sub privirile lase ale conducatorilor europeni, cei mai lasi lideri din istoria lumii.

Sub masca umanismului, se ascunde lasitatea si neputinta intelectuala de a gasi solutii le o problema extrem de periculoasa pentru soarta Europei.

Nu poti sa te agati de ideea libertatilor religioase, atunci cand stii bine ca islamul nu tolereaza in jurul sau nici o alta religie in afara de islam.
MAI POTI CITI