MADALINA URLOIU biografia unui iepuras dezinhibat care cu Cristi Tanase s-a cuplat


Cristi Tanase "Dodel" e indragostit ca un nebun de Madalina Urloiu, fata unui penelist de marca din Buzau si fost playmate dezbracat de secrete pentru iepurasul cu papion.

Daca de fotbalistul Cristi Tanase este o figura mai cunoscuta, despre Madalina Urloiu s-ar putea sa stiti nimic, doar insa daca nu ati rasfoit din itamplare paginile unei anume reviste pentru barbati.

Biografia Madalinei Urloiu este pe cat de simpla pe atat de adaptata vremurilor moderne.

Madalina Urloiu (varsta 21 de ani) este fiica lui Valentin Urloiu, un politician PNL care a candidat, în urma cu ceva timp, la postul de primar al comunei Valea Ramnicului, clasându-se insa pe locul doi.

Madalina Urloiu a urmat cursurile Liceul Teoretic “Stefan cel Mare”, pe care l-a parasit dupa trei ani fara a se remarca în domeniul studiului. reusind sa nu se remarce prea mult la capitolul învatatura.

wiki madalina urloiu dezbracata de secrete

Aceasta pentru ca Madalina a luat decizia de a pleca, pentru ultimul an de scoala în Bucuresti, pentru a-si construi o cariera de succes.

Mai cunoscuta în lumea show-biz-ului decat tatal sau în politica, Madalina Urloiu a fost o vreme asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Rai da’ buni”.


O aparitie frecventa în cluburile bucurestene si în lumea mondena a Capitalei, Madalina Urloiu este foarte apropiata de Sorina Negoita (fosta Docuz), buzoianca devenita sotia primarului Sectorului 3, Robert Negoita.

Sorina Negoita si Madalina Urloiu sunt verisoare.

Mai mult chiar, se spune ca Sorina Negoita si-a ajutat mult verisoara sa ajunga in Capitala, si se pare ca are o legatura si cu aparitia Madalinei Urloiu in pictorialul fierbinte din repsectiva revista pentru barbati.

Acum Revista CIAO scrie ca nu cu mult timp in urma Dodel s-a indragostit de Madalina.

Madalina se ca pare ca nu s-a lasat usor cucerita de DOdel.

Insa atunci cand fotbalistul s-a transferat in China, acolo unde va castiga un contract de peste un milion de dolari anual, Madalina si-a reevaluat sentimentele.

Practic, nu a mai contat nici distanta, iar Madalina Urloiu este pregatita sa se mute in China, totul pentru a fi alaturi de iubitul ei.
Comentarii