LOFT MAMAIA: pareri despre o locatie de fite cu preturi pe masura patronului si a vedetelor care poposesc aici

LOFT Mamaia este probabil cea mai cautata locatie de fite de pe malul marii in vara aceasta.

Petru Berciu, cunoscut in cercul de prieteni sub numele „Pepe“, in varsta de 51 de ani, din Bucuresti, posesorul unei averi de 11 milioane de euro, cofondatorul BDG Import, cel mai mare distribuitor de bauturi alcoolice din Romania, este patronul Loft Mamaia, o investitie de 400.000 de euro.

LOFT Mamaia este in acelasi timp restaurant, lounge si plaja, reusind cu succes sa fie cea mai buna alegere pentru toate gusturile si genurile.

Este infiintat doar de cativa ani, dar este continuarea magica a lounge-ului classy din Bucuresti, avand acelasi concept original ce creaza vibe-ul unic LOFT.

loft mamaia beach locatie de fite cu preturi pe masura

Party-urile pe timpul zilei ce au loc in fiecare sambata sunt fara indoiala atractia principala, insa LOFT Mamaia vine cu tot pachetul: meniu de mancaruri sofisticat, o lista de vinuri considerabila, un design rafinat si o alegere inteligenta in ceea ce priveste spatiul si facilitatile.

Complexul LOFT se dezvolta pe o suprafata de 6 200 de metri patrati si gazduieste mai multe facilitati care pot functiona simultan sau individual si care sunt dispuse în mod ierarhic: spatiul de servire, acoperit, este pus la intrare, iar trecerea spre plaja se face printr-o zona de lounge.

LOFT Mamaia are o tematica marina si un stil italian.

Loft cuprinde o zona de lounge cu mese si scaune din lemn, unde seara se poate servi cina.

Clientii stau la mese cu picioarele direct pe nisipul fin, culoarele de trecere fiind acoperite cu scanduri.
loft mamaia pareri despre o locatie de fite de pe litoral

Anul trecut, Loft a fost actualizat cu un podium, în zona de servire, si cu baldachinele din zona de lounge.

Zilele acestea paparazzi de la CANCAN.ro au obtinut imagini rare cu Fane Spoitoru, la Mamaia, la LOFT, loc in care sambata de sambata se aduna crema fentelor de la copii de bani gata, fete de oras pana la liderii interlopi din toata tara.
MAI POTI CITI