Hotelul Oberoi Udaivilas: Cel mai bun hotel din lume in 2015 se afla India si Cazarea ajunge si la 10.000 de euro/noapte


Revista americana Travel + Leisure a stabilit care este cel mai bun hotel dintre cele mai bune hoteluri din lume in 2015.

Si nu ... cel mai bun hotel din lume nu se afla in Dubai!

Hotelul Oberoi Udaivilas din Udaipur, Rajasthan, India a primit titlul de cel mai bun hotel din lume de la cititorii revistei americane Travel + Leisure, in 2015.

Scorul cu care a fost desemnat a fost extraordinar: 99 de puncte din 100.

Hotelul de 5 stele. Oberoi Udaivilas, se afla in orasul antic Udaipur.

Resortul de lux este intins pe 20 de hectare, la malul lacului Pichola, cunoscut pentru Taj Lake Palace, cladirea plutitoare din mijlocul lui.

Oberoi Udaivilas cel mai bun hotel din lume se afla in India

Aici puteti beneficia de servicii de lux, excursii, un spa, croaziere pe lac, cine intime in aer liber sau cursuri de pictura la Scoala de Arta din Mewar.

Oberoi Udaivilas are diverse zone de luat masa în aer liber.

Pontonul ofera vederi neîntrerupte ale lacului Pichola, in timp ce promenada poate gazdui cine romantice, ziua de nastere, si petreceri de afaceri de pana la 70 de persoane.

Pretul cazarii in hotelul de lux Oberoi Udaivilas este cuprinsa intre 340 si 10.000 de euro pe noapte pentru doua persoane. 

camere de lux la cinci stele scumpe in hotelul Oberoi Udaivilas

Spa-ul maiestuos al hotelului se afla sub un candelabru de cristal, incununat de un dom de sticla, totul invaluit de sunetul bland al apei care curge in cascada peste o fantâna de marmura alba. 

In terapiile folosite in SPA-ul hotelului  Oberoi Udaivilas se utilizeaza uleiuri naturale, si sunt oferite tehnici ayurvedice de relaxare si reintinerire.

top cele mai bune hoteluri de cinci stele din lume

Locul 2 in topul celor mai bune hoteluri pe anul 2015 este ocupat de hotelul Castello di Casole din inima Toscanei, iar pe locul 3 se afla hotelul Ashford Castle care ar fi putut servi de decor pentru "Skyfall", cel mai recent film din seria James Bond. 

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii