EXODUL! CRIZA MIGRANTILOR CARE OCUPA EUROPA SAU CUM ISLAMUL UCIDE CRESTINISMUL


Despre cum Statul Islamic ocupa Europa fara sa traga un glont. Asta daca partidele radical-extremiste nu vor creste enorm in popularitate. Exodul sau criza migrantilor de la povesti romantate la adevarul gol golut.

Un genocid silentios: Islamismul ucide Crestinismul european. Ce nici cel mai mare Sultan nu a reusit in istorie se intampla acum sub ochii nostri. Riscam ca Europa sa devina cel mai mare stat islamist din lume!

Este acesta sfarsitul trist si inevitabil al civilizatiei?

Aproximativ 300.000 de refugiati sau solicitanti de azil au intrat pe teritoriul Macedoniei de la începutul anului, cu destinatia Europa Occidentala, fugind din fata conflictelor din Orientul Mijlociu si Africa, dar si din Asia.

Aproximativ 181.500 de migranti au ajuns în Uniunea Europeana (UE) prin Grecia, iar 108.500 prin Italia, potrivit datelor UNHCR.

Afluxul de imigranti care intra în Macedonia dinspre Grecia urmeaza sa continue într-un ritm de aproximativ 3.000 de persoane pe zi în urmatoarele luni, estimeaza UNHCR.

migrantii si statul islamic in europa

Multi se intreaba pe buna dreptate: de ce acesti migranti care vin din Siria, Afganistan si Irak etc, tari musulmane, nu se duc in Egipt, Quatar, Iran, Emiratele Arabe Unite sau Arabia Saudita? Si mai mult chiar, pe langa refugiatii sirieni gasim, oameni din Bangladesh, Kashmir, si ale tari care nu au de a face cu razboiul civil din Siria.


Oficialii de la Berlin se asteapta ca in 2015 sa primeasca 750.000 de cereri de azil, de patru ori mai multe fata de anul trecut. 

Criza migrantilor pune presiune si pe acordul Schengen de libera-circulatie în Uniunea Europeana, una dintre pietrele de temelie ale proiectului European. 

Ministrul german de interne a afirmat recent ca întelegerea poate ramane în vigoare doar daca tarile UE stabilesc un mecanism permanent pentru împartirea imigrantilor între toate statele.

Insa este evident ca nimeni nu vrea sa isi impovereze cetatenii. Mai ales ca majoritatea migrantilor sunt refugiati economici si nu politici

In acest moment Cehia cere inchiderea granitelor din spatiul Schengen iar Austria vrea sa trimita armata pentru a stopa acest exod.

Filierele de traficanti care ii ajuta pe acesti 'amarati' sa ajunga din tarile lor in Europa se umplu de bani. Bani care cine stie la ce vor fi folositi pe viitor.

"Inima Europei" este in acest moment sub asediu. Asistam parca la o ocupatie pasnica a Islamului intr-o Europa crestina.

Dincolo de imaginile siropoase in care apar copii mai mici sau mai mari, priviti cu atentie majoritatea femeilor care fac parte din aceste grupuri de refugiati. In cea mai mare parte umba cu capul acoperit. Nu este chiar faimoasa BURKA, este o varianta mai soft.

poze tari femei arabe migranti dezbracati de secrete

Analizati cu atentie imaginile si veti vedea ca ele sunt lasate sa care bagaje grele si merg mai mereu in urma barbatilor!

Oare mai marii Europei si-ar dori ca iubitele lor, fetele lor, mamele lor sa ajunga intr-un viitor oarecare sa aiba statutul pe care il are femeia in tarile musulmane? Acela de simplu obiect fara niciun drept (vezi foto "congresul femeilor" din Arabia Saudita unde nu participa decat barbatii)?

Neluarea unor masuri in forta care sa stavileasca aceast exod, care nu pare de loc haotic, ci pare un plan bine pus la punct de 'cucerire' a Europei, va duce cu siguranta la ajungerea la putere a partidelor de extrema dreapta.

Daca scrutinul prezidential din Franta ar avea loc acum, Marine Le Pen, sefa partidului de extrema dreapta al Frontul National, ar castiga primul tur al alegerilor cu 26-27% din voturi.

In 2014 in Austria extrema-dreaptă a obţinut 22 % din voturi, fata de 18 procente, cat înregistraseră la alegerile din 2008.

Iar Romania ce face? Ei bine, Vicepremierul Gabriel Oprea a convocat joi 27 august, de la ora 15.00, la sediul Guvernului, o sedinta a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, în care se va discuta problema migrantilor.

De fapt, in acest moment Romania nu conteaza in acest joc ciudat si periculos al exodului de cetateni musulmani in Europa.

Insa... pe viitor Romania s-ar putea sa gazduiasca refugiati germani, norvegieni, suedezi, plecati din tarile lor ocupate de hoardele de musulmani infometati si intoleranti.
Comentarii