Cum functionează costumul Omului Furnica - Wiki secrete din Filme de Top

Costumul Omului-Furnica este un costum realizat din piele si seamana cu un costum vintage de motociclist.

Dar cine este OMUL FURNICA? Acesta este personajul principal (Supereroul?) din filmul ANT-MAN.

Un film care a intrat in toate topurile cinematografice din lume la scurt timp dupa lansarea internationala.

Povestea rezumata a filmului OMUL FURNICA este aceasta. I

Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa îsi accepte latura eroica si sa vina în ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce sta în spatele uimitorului costum Ant-Man.


Cu 20 de ani in urma actiunii, biochimistul Hank Pym a creat o formula care altereaza distanta dintre atomi. Inventia sa se va concretiza in arma secreta suprema: Ant-Man, un soldat care poate fi redus la dimensiunea unei insecte si poate reveni la marimea initiala oricand este necesar.

Pentru a-l impiedica sa dezlantuie haosul in lume, dr. Pym apeleaza la Scott Lang, un fost condamnat pentru furt, pentru a imbraca super costumul de Ant-Man si a lupta pentru a pastra secretul din spatele inventiei si a salva lumea.

Si acum sa revenim la intrebarea din titlul articolului:  cum functioneaza costumul Omului-Furnica,

Iata raspunsul. Costumul lui ANT-MAN include tehnologia Particulei Pym, care îi permite unei persoane sa se micsoreze pana la dimensiunea unei furnici.

Cand purtatorul costumului vrea sa-si schimbe marimea, foloseste butonul de pe costum, care regleaza Particulele Pym prezente în costum si în casca de protectie, ca într-un sistem complex de nervuri.

Particulele sunt volatile si modifica distanta dintre atomi, astfel incat costumul si casca îl protejeaza pe cel care le poarta.

Desi, teoretic, Omul-Furnica nu are superputeri adevarate, cand se micsoreaza în costumul sau, depaseste puterea unei persoane normale, intrucât energia si masa compacte creeaza o forta mult mai mare.
MAI POTI CITI